Ont i min arm...

Jag har jätteont i min arm. Det känns som om någon har slagit mig jättehårt på överarmen med en hammare och inte med en liten nål med vaccin i. AJ!!

Klaaaart!

Nu har jag vaccinerat mig mot Svininfluensan. Vi får väl se om jag får några biverkningar....

Vaccination

Idag ska jag tillsammans med min älskling och min vän Madeleine gå och vaccinera oss mot Svininfluensan. Vi får väl se hur det går. Jag ogillar sprutor...

Detta hände i helgen...

I torsdags kväll anlände världens underbaraste vän Jenny till Norrköping. På fredagen hade jag lånat mammas bil så jag, Rosa och Cicci tillsammans med en stor hund åkte iväg för att hämta Jenny och hennes lilla Yorkshire Terrier Kaworu i Simonstorp. När vi anlände till Simonstorp blev det en 5 km promenad i skogen med tre hundar. Efter den lååååånga promenaden som fick mina fötter att värka bar det av hem till mina föräldrar då min mor så gärna ville träffa lilla Kaworu. (Vi har nämligen haft en liten Yorkshire Terrier som dog 18 år gammal för 2 år sedan). Efter det korta besöket bar det av till Norrköping där hundarna fick stanna inne medan vi strosade runt på stan. Det blev en sen lunch (runt kl. 16) och sen blev det Playstationspelande hemma hos mig. När klockan närmade sig halv tio på kvällen följde vi Jenny till bussen, då hon skulle åka till Åby och sova hos sin syster.

I lördags eftermiddag mötte vi Jenny igen. Jag och Rosa. Den här gången besökte vi Myrorna och McDonald's. Efter McDonald's gick vi på stan igen. Resten av kvällen var vi hemma hos Rosa och spelade Soul Calibur 4 samt tittade på de senaste avsnitten av The Big Bang Theory. Strax efter klockan nio på kvällen blev Jenny hämtad av sina föräldrar.

Idag åkte Jenny tillbaka till Skåne tillsammans med sin lilla söta hund. Jag saknar henne jättemycket!

Helgen har varit hektisk men väldigt trevlig. Jag har stressat som bara den av någon konstig anledning och jag har sovit väldigt gott om nätterna. Dessutom har jag på grund av allt gående fortfarande ont i mina fotleder. Men det är reumatisk värk för att jag ansträngt mina fossingar alldeles för mycket den här helgen. Imorgon ska jag ta det lugnt hela dagen!

Trött och orkar inte uppdatera...

Idag har det hänt en hel del. Jag har umgåtts med vänner och kom precis hem. Så  än en gång måste jag spara mina dagshistorier till imorgon. Så imorgon får ni uppdatering av hela helgen. Kan avslöja att jag haft en riktigt trevlig helg med gott sällskap.

Snabbt inlägg

Nu blir det ett snabbt inlägg. Jag ska nämligen klä på mig och träffa två vänner. Vi ska gå till Myrorna och Smidestian för att fynda lite. Uppdaterar nog senare idag...

Stressad idag....

Idag har det hänt väldigt mycket. Så mycket att jag blev illamående av all stress. Berättar mer imorgon. Nu behöver jag en god natts sömn!

God natt gott folk!

Målat naglar och fått självförtroendeboost!

Ikväll var jag överambitiös och målade mina naglar, vilket jag faktiskt inte gjort på flera år. Dom blev rosaglittriga och jag kände mig genast på lite bättre humör. Otroligt vad lite nagelack kan göra för självförtroendet!

Imorgon kommer min kära vän Jenny från Skåne hit till Norrköping. Det ska bli så kul att träffa henne. Har inte träffat henne sen förra julen. Men vi är ju phonebuddys och har pratat i telefon nästan varje dag. Så imorgon ska jag boosta mitt självförtroende ännu mera. Jag ska ta på mig någonting snyggt och som jag trivs i samt fixa håret och sminka mig för en gång skull.

En helt vanlig torsdag.

Solen lyser in genom fönstret. Katterna leker. TV:n är på. Och jag vill gå på stan och handla julklappar. Men först måste jag övertala älsklingen till det.

Datorn styr mitt liv...

Idag har det varit dålig uppdatering här. Men det ber jag inte om ursäkt för. För det innebär att jag lyckats med någonting som varit mitt mål ett bra tag; - Att komma bort från datorn och umgås med familj och vänner och göra saker som ger mig rörelse och tillåter mig att andas. För den senaste tiden har datorn varit mitt liv och det har kvävt mig. Men det här betyder inte att jag kommer att sluta blogga helt plötsligt. Det betyder bara att jag kanske inte kommer skriva så många inlägg varje dag. Jag vill nämligen inte att datorn ska styra mitt liv mer.

Tävling hos Foki

Foki har startat en ny tävling och den här gången har man chans att själv välja ut vad man vill ha från Cocoo.se - Sveriges största smyckesbutik på nätet. Klicka HÄR för att vara med och tävla.



Det här armbandet skulle jag vilja vinna:




_______________________________________________________________________________________________

Jag kände att jag ville för en gång skull motivera här på min egna blogg varför jag känner att jag faktiskt vill vinna. Även om det kanske inte spelar så stor roll så känns det ändå som att jag vill förklara varför det vore så bra om jag vann.

Jag kämpar med min vikt. En sorts "belöning" eller någonting som får mig motiverad att gå ner de där 40 kilona jag behöver för min hälsas skull vore nog väldigt bra för mig. Någonting som får mig att kämpa.

Men av någon anledning känner jag mig för feg att skriva det till Foki som faktiskt är den som håller i tävlingen. Av någon anledning känns det som om jag faktiskt tjatar. Det är konstigt det där. Men det är så det känns. Därför kände jag att jag ville bekräfta det för mig själv. Och för alla som läser det här.

Jag kommer ju såklart att glädjas åt dem som vinner och kommer självklart att hitta andra sätt att hålla mig motiverad till att gå ner i vikt. Andra sätt att belöna mig själv. Men det vore trevligt att vinna och samtidigt känna att det kanske är ett tecken på att jag inte är helt hopplös.

Nog med "tycka-synd-om-mig-själv"-prat.

Nu hoppas vi på det bästa!

Jag, sommaren 2008

Jag ville bara dela med mig av den bästa bilden som togs på mig sommaren 2008 under min och älsklingens inflyttningsfest med Klassisk Hollywood-tema.

Tålamod är kanske inte min starkaste sida.

Idag har jag varit ute och promenerat med älsklingen. När vi kom hem bläddrade jag igenom min ELLE-tidning och sen rensade jag igenom bland mina smycken. Jag kom fram till att jag behöver ett smyckeställ som jag kan hänga mina många halsband på. Jag sorterade bort smycken som jag inte vill ha kvar och smycken som var sönder (inklusive örhängen vars tvillingar försvunnit under mystiska omständigheter). Vad jag ska göra med smycken som gått sönder har jag ingen aning om. Skapa nya smycken? Tyvärr har jag varken redskap eller tålamod till att göra det. Så då är jag tillbaka på ruta ett. Smyckena som jag inte vill ha kvar ska jag väl antingen sälja eller ge bort i present till andra som kan tänkas glädjas åt dem.

Jag tänkte att jag kanske skulle ta och vara lite kreativ nu och rita litegrann. Vi får väl se hur långt mitt tålamod räcker...

Rösta på min klänning!!

Jag är med i Vero Modas klänningsdesigntävling. Man klickar in sig HÄR och designar en egen klänning. Om man vinner så kommer just Din klänning att säljas i Vero Modas butiker under våren 2010. Gå gärna in och rösta på min klänning genom att klicka HÄR!

Så här se min klänning ut:



Klänningen har jag döpt till Springbreak.

Jag tänkte att eftersom det ska vara en vårklänning får den inte vara för lång eller för kort. Mönstret skapar förväntingar om sommar och likaså längden. Bomull andas och klänningen får gärna vara i ett halvtunt tyg. Den ska "fladdra" lagom i vårvinden men inte vara för tunn att ha på sig om det skulle vara lite kyligt ute.

Grey monday...

Då var det måndag igen och min yngsta katt Maya har fått fnatt. Hon klättrar i gardiner, jamar medan hon springer igenom alla rum och driver sin storebror Walle till vansinne.

Snart är det dags för en liten brunch för mig och min älskade.

Det är lite grått ute idag...

Natti natti!!

Snart är det dags för mig att sova. Imorgon är det måndag igen och då har jag en del saker att ta tag i. Så som bröllopsplanerande och hemlighetsmakleri.

God natt! Eller Hyvää yötä, som man skulle säga på finska.

Fördriver tiden med photoshop

Jag har suttit i nästan två timmar och lekt med bilder i photoshop. Jag börjar lära mig...

Här har ni tre smakprov:








(Ej tillåtet att kopiera/låna/använda dessa bilder utan att fråga mig först)

Alla bilder tagna av mig, NHK.

Utmattning eller förkylning?

Jag känner mig kroppsligt utmattad. Kroppen orkar och hinner inte med lika mycket som hjärnan vill. För det känns som att vad jag än gör så vill inte min kropp vara med. Till och med älsklingen märker att jag andas tyngre och är inte lika alert som jag brukar vara. Håller jag på att bli sjuk eller är det bara ren utmattning?

I vilket fall som helst så påbörjade jag mina hemligheter idag.

Seg söndag

Känner mig oerhört seg idag. Jag vill hitta på någonting. Annars kommer dagenn släpa sig sakta framåt och jag kommer att bli ännu segare. Någon som har förslag på vad man kan hitta på den här söndagen?

Godnatt!

Här sitter jag framför datorn och tittar på NCIS igen. Ska se klart avsnittet och sen göra mig iordning för natten.

Godnatt alla glada!

I min goodiebag

Detta fanns i min goodiebag som jag fick igår när jag var på Nelly High Heels Partyt på Otten i Norrköping.



  • Ett vitt linne från Dr. Denim
  • En liten charm i form av en Cupcake från Mi Lajki
  • Ett rosa nyckelband från Koola Anna
  • Ett vykort från Caia of Sweden (reklamvykort)
  • Tre likadana armband från Bijoux of US (två rosa och ett lila)
  • Nagelbandsgel från Wet n Wild
  • En flaska Vitamin Defence Citrus/Fläder från Vitamin Well (finns inte med på bilden då jag redan druckit upp den)
  • Tidningen ELLE nr. 12, 2009

NCIS.... Igen!!

Medans lasagnen står i ugnen ska jag se på ett halvt avsnitt av NCIS innan jag sätter mig för att äta. Jag har verkligen blivit besatt av den serien alltså...

VILL HA!!!

Jag sitter och tänker tillbaka på den tiden då jag var rockgothare. Hittade DEN HÄR sidan med en massa kläder, skor och accessoarer som jag definitivt vill ha! Nedan ser ni ett urval av allt snyggt jag har en craving efter.

Kjolar/Klänningar



Skor




Accessoarer/Smycken



Väskor



Gossedjur






Butiken heter Xplosion!

Snabb uppdatering för dagen.

Idag har det, som ni märkt, inte blivit mycket uppdaterat. Jag har haft fullt upp ända sedan jag vaknade klockan elva på förmiddagen. Igår kväll var jag på Nelly High Heels Party och lyckades få med mig en goodiebag hem med en massa roligheter i. Jag kanske lägger upp en bild på grejerna lite senare ikväll. Om jag orkar. Haha! Annars får jag utförligt berätta vad jag fått.

Idag var jag och älsklingen och åt lunch med mina föräldrar på Maxi som nu tydligen bytt namn till Ingelsta Shopping. Sen var vi och köpte 8 st prydnadskuddar. I soffan hade vi redan 4 st sen innan men nu har vi fyra till. Resterande 4 ligger på överkastet i vår fint bäddade dubbelsäng.

Nu ska jag ta det väldigt lugnt och dricka av min Vitamin Well-dricka som jag fick med i min goodiebag igår.

Redo...

Nu är jag påklädd och klar inför Nelly High Heels Partyt ikväll. Partyhatten är på och nu väntar jag på en väninna som tillsammans med mig ska titta på SKOR! Hoppas vi hinner dit innan alla goodiebagsen är utdelade.

Vad sjutton ska jag ha på mig ikväll?

Jag har jättesvårt med att komma på vad jag ska ha på mig ikväll. Vilka skor jag ska ha vet jag redan. Men nu är det resten av kroppen som behöver kläs. Och det är så svåååååårt!

Topp, kjol och strumpbyxor?
Tunika, byxor och en kofta?
Klänning?
Tunika och leggings?

GAH! Så svårt!!

Tävling hos eMALj

Jag är med och tävlar om ett par örhängen hos eMALj. Klicka HÄR för att vara med och tävla du också! Jag har riktat in mig på puzzelbitsörhängena, skoörhängena eller änglarna. :) Dessutom, vinnaren får även en hemlig smyckespåse.

Panik med festlokalen till bröllopet.

Jag letar bröllopslokaler för fullt. Det börjar bli lite panik nu. Bara 8 månader kvar tills jag ska möta min älskling vid altaret. Och vi har fortfarande ingen festlokal. Eller jo, vi har kyrkans församlingshem som backup, för den har vi bokat ifall vi inte hittar något annat. Men där får man inte dricka alkohol alls. Inte ens brudskålen får det vara alkohol i. Vi hade från början bestämt att vi inte skulle ha alkohol alls men nu har min älskling ångrat sig och vill ha åtminstone vin till maten och en äkta brudskål med skumpa. Varför kan man inte ha en bröllopsfest utan alkohol? Är människor verkligen så uptight att man måste ha lite promille i kroppen för att kunna fira någons bröllop? Nu letar jag iallafall för fullt efter andra lokaler att vara i så att gästerna ska få dricka vin. Öl säger jag nej till. Och sprit också. Det får räcka med skumpa till brudskålen och max tre glas vin per gäst. Jag vill inte ha något fylleslag inte!!

Jag måste hitta en lokal NU!!!

Då var det fredag...

Jag sov till kvart i tolv idag. Inte bra. Men jag ursäktar mig genom att säga att jag faktiskt var riktigt trött. Jag är fortfarande trött. Men jag får inte sova mer för då förstör jag bara min dag.

Idag ska jag vara så där typiskt tjejig och ta flera timmar på mig för att göra mig iordning inför Nelly High Heels Partyt ikväll. De rätta kläderna och de rätta accessoarerna krävs. För att inte tala om, de rätta skorna. Jag funderar på ifall jag ska ta och bära min svarta hatt ikväll också...

NCIS och Nelly High Heels Party

Jag ska spendera resten av kvällen med att titta på ett par avsnitt av NCIS.

Imorgon kväll bär det av till Nelly High Heels Party på Otten i Norrköping.

Eld och lågor

Åh, jag är som eld och lågor över mina hemligheter att det känns svårt att hålla allting för sig själv. Men jag måste hålla tyst om det ett tag till. För Murphy's law kommer att sätta sina klor i mig om jag är för ivrig och förstorar allt innan det är verkställt. Så jag ska ZIP IT framöver.

Eget domännamn?

Jag har funderingar på att skaffa ett eget domännamn. Men då är frågan vad min nya blogg ska heta.

Här är mina egna förslag:
http://mittlivsomcatty.se
http://cattys.se

Någon annan som har någon idé?

Viskade hemligheter med min phonebuddy

Kom precis hem från en 30 minuters promenad i regnet. Pratade med min phonebuddy Jenny i telefon om mina hemligheter. Dessa hemligheter är mina drömmar som jag inte ska avslöja någonting om förrän om eller när mina planer är satta i verket.

Design by Catty

Det blev ingen promenad än så därför fixade jag en "Design by Catty"-skylt redan nu.
Så här blev den:



Jag är nöjd... Den säger ju vem som gjort designen liksom. Och det är ju jag som är Catty.

Nu är jag nöjd.

Nu har jag ändrat bloggdesignen såpass att jag är nöjd med den. Ni som inte kan se min nya bloggdesign; försök att uppdatera sidan. Funkar inte det så vet jag inte vad jag har gjort för fel. Nu är det bara en sak som återstår i den här designen och det är en "design by Catty"-skylt nånstans på bloggen. Men det ska jag fixa efter min promenad.

Nån annan färg på designen kanske...

Det var inte meningen att det skulle bli rosa. Ärligt! Jag funderar på att ändra till nån helt annan färg. ALLA verkar ju ha rosa nu för tiden.

Ny design nu

Som ni kan se så har det hänt lite saker här. Det kommer förmodligen hända lite fler grejer för jag är inte riktigt nöjd. Men det ser väl rätt okej ut med tanke på att jag är nybörjare?

Ny design på G.

Större delen av kvällen har jag suttit i photoshop och skapat en egen header. Nu är mitt nästa steg att faktiskt ändra designen här på bloggen. Så inom kort kommer det att dyka upp en helt ny design här.

Secrets

Det är hemligheter på gång. Hemligheter som jag inte är redo att avslöja förrän jag kommit igång ordentligt. Men det känns bra. Det känns som om jag äntligen ser dagens ljus på ett nytt sätt. Det är fortfarande lite segt men jag har ju alltid varit lite seg i starten.

Tiden går sakta framåt

Det är en ovanligt seg dag idag och än har jag inte varit vaken mer än 2 timmar och 30 minuter. Tiden går så sakta. I vardagsrummet virvlar ljuden från Tekken 6 som älsklingen sitter och spelar och vilket han har suttit och spelat i snart två timmar. Jag borde nog kanske ta och klä på mig ordentligt och gå på en promenad. Att röra på sig är bra. Om jag lyckas övertala älsklingen att följa med kan vi gå hand i hand på Norrköpings gator och bara mysa. Vi får väl se...

Wake up - miau...

Vaknade av att min älskling släppte in katterna i sovrummet och mer vaken blev jag av att den största katten bestämde sig för att hoppa upp på min mage och jama högt. Hans sätt att väcka mig ännu mer.

Idag är en ny dag av nya möjligheter och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på.

Tävling hos http://mammasvardag.blogg.se

Sanna har en tävling på sin blogg där jag är med och tävlar om ett presentkort på 500 kr hos Yves Rocher. Var med och tävla DU också. Klicka in dig HÄR och läs om hur du kan vinna presentkortet. Om jag vann skulle jag köpa en massa smink.

Tävlar hos Fokis.se

Jag är med och tävlar om en iphone med valfritt skal hos Foki. Skalet som jag valt till iphonen heter iPhone 3G 3GS FallingStarz Case Rosa. Alltså ett vitt skal med rosa stjärnor på. Hoppas jag vinner!!!

WOW!! *Stolt över mig själv*

Idag är första morgonen de senaste två månaderna som jag stigit upp ur sängen INNAN klockan tio. Jag har hunnit bädda sängen och äta frukost och nu ska jag sätta igång och städa sovrummet. Som tur är så är det inte så mycket att städa, så det kommer gå fort. Och sen ska jag förflytta mig till köket och diska undan. Och sen runt tiden då alla äter lunch ska jag ringa upp min phonebuddy Jenny och gå en telefonpromenad med henne i en timma.

Sexeducation

Hur många bloggare är det som skriver om denna aktivitet? Jag tänker inte gå in på pornografi eller liknande utan tänkte bara dela med mig av både roliga och intressanta klipp om just ämnet sex. Lite humor och education på samma gång liksom.

Totally Sketch Originals / Breast Education: 1950's Sex Ed Parody

Office Sex: Just part of being human? - Alain de Botton


Wii Sex


How to have sex in the office and not get caught



And remember! Practise SAFE sex!!


Hoppas ni lärde er någonting ni kan ha nytta av. Hehe!

Thaimat....GOTT!!

Jag har en sådan tur att jag har en sådan snäll mamma som bjuder mig på Thai-mat. Grillad kycklingspett med jordnötssås. Gott! Och dessutom blev det en massa över så att jag kan äta ikväll också.

Gladare idag.

Fick en kommentar av Jonesy som jag vill tacka för. Så här skrev hon angående mitt förra inlägg med titeln =(

Det där är alltid sjukt svårt.. Och det finns ju inte direkt gott om jobb heller.
Lite klichéartat så säger jag väldet att du får göra så gott du kan för att hålla modet uppe, men jag vet hur sjukt svårt det är. Försök att hålla i de sakerna som gör dig glad iaf. Musiken och katterna och fästmannen och sånt :)
Så är det väl så som de säger.. En dag i taget liksom.

Jag säger: Du har helt rätt Jonesy. Jag kan inte göra annat än ta en dag i taget och hålla modet uppe. Och idag slog det mig att jag faktiskt inte är helt hopplös ändå. Jag kom på att eftersom jag ändå tänkt söka till Fritidsledarutbildningen till nästa år igen så kan jag ju faktiskt prata med arbetsförmedlingen om praktikplats på en fritidsgård eller liknande för att försöka öka mina chanser att faktiskt komma in på den utbildningen jag vill komma in på. Jag märkte nämligen i våras att de flesta som går den utbildningen har erfarenhet av att jobba inom fritidssektorn innan de bestämde sig för att utbilda sig till det. Jag har ju inget att förlora. Jag kan mycket inom musik redan och kan i viss mån också lära ut om det skulle behövas. Så en praktikplats på en fritidsgård vore bra för min del.

Imorgon kommer älsklingen hem. YEAY!!

=(

Just nu känner jag mig ganska värdelös och misslyckad. Det är sjukt hur ofta jag känner så nu för tiden. Men det hör väl till när man varit arbetslös i ett halvår snart. Och sen har man ju ingen som helst aning om vad man vill göra det närmaste året. Jag har iallafall bestämt att jag ska söka till Fritidsledarutbildningen till hösten 2010 igen. Jag kom ju inte in det här året. Men nu är frågan vad jag ska göra i vår.

Sunday, bloody sunday...eller nåt...

Jag vill hitta på något idag med någon. Gå en söndagspromenad, bara sitta och prata eller se på en film. Det är så satans tråkigt att vara ensam. Som tur är kommer älsklingen hem på tisdag. Då slipper jag vara ensam i 4 veckor. Det är skönt. Då blir det mycket promenader.

Nu blir det att fixa en sen lunch och sen fortsätta glo på NCIS. Är på andra säsongen och jag tror det finns 7 säsonger och more to come. Mycket att se.

Det här med mitt finska ursprung...

Någon dag ska jag stolt berätta för er om min finska ursprung.

Just nu är det hemligheter på gång. Det ska jag också berätta om någon dag.

Men inte idag.

Supernatural och NCIS

Såg precis det senaste avsnittet av min favoritserie Supernatural. Avsnittet heter "The real Ghostbusters" och var ett riktigt roligt avsnitt. Längtar efter nästa avsnitt.

Mår lite smått crappy men det går väl över.

Ska spendera resten av denna fredag-kväll med att titta på NCIS via SurfTheChannel.com. Även det en favoritserie.

Lägg ner nu kära lilla Nina!!

Gäsp och stön!....

Jag hatar när det blir så här! Jag är så uttråkad att jag allvarligt talat funderar på att gå och lägga mig och sova bort hela dagen. Men så får man ju inte göra. Jag måste istället komma på ett sätt att försöka få mig en inkomst så att jag slipper vara fattig resten av mitt liv. För det är vad jag är. Fattig alltså. Det är ren tur att jag slipper bo på gatan.

Hungrig är jag också. Kylskåpet fullt av mat. Så jag behöver ju inte dö direkt. Så varför reser jag mig inte upp från kontorsstolen och marscherar in i köket och fixar mat till mig själv? Jo, för att det är så ansträngande.

Nu måste jag sluta upp med dom här dumheterna!!

Hallå?

Jag kommer inte på någonting att skriva här. Inspirationen är borta. Återkommer när jag funnit den.

Ren och plågsam ensamhet.

Var tar tiden vägen? Den går sakta men ändå snabbt framåt och varje kväll känner jag att jag inte gjort någonting minnesvärt eller nyttigt under dagen. Det som jag är rädd för mest har jag nu hamnat i. Ensamhet. Ren och plågsam ensamhet. Det var inte det här jag planerade när jag slutade gymnasiet. Det var inte meningen att jag skulle sitta veckovis, dag ut och dag in helt ensam. Klockan tickar och jag vet fortfarande inte hur jag ska ta mig ur det här.

Internet - en helt egen kultur där förmågan att tänka efter före försvinner.

Internet. Ett fenomen där människor beter sig som idioter. Vett och etikett glöms bort. Internet. Ett ställe där alla kan vara mobbare utan att avslöja sitt riktiga namn. Ett ställe där otrevlighet når en ny nivå. Det glöms bort att känslor finns även på nätet. Sen är det så lätt att vara kaxig och elak mot en person som man inte har fysiskt framför sig. Förmågan att tänka efter före försvinner. Precis som i matbutikerna på löningsdagen. Eller när det är 50% rea på H&M. Har jag rätt eller svamlar jag bara?

Det sägs att en människa som intresserar sig för att läsa bloggar och kommentera med elakheter inte har något liv. Men jag måste ändå säga att det är en helt egen kultur i sig. Det finns kriterier för att klara av att vara en del av kulturen där att såra andra är målet. Dåligt självförtroende och oförmåga att tänka efter före. En typisk mobbare i den fysiska världen. Men man kan ju leva dubbelliv. Snäll och trevlig i den fysiska världen och mobbare i cyberspace.   

Som tur är har jag aldrig råkat ut för elaka människor i min blogg. Men jag känner några som har råkat ut för det. Och till er säger jag: Skratta bara åt dem. Deras patetiska försök att såra andra grundar sig i dåligt självförtroende och för varje elak kommentar omvandlas deras redan dåliga självförtroende till styrka hos den de riktar sin elakhet emot.

Stående ovationer!

Idag var jag faktiskt duktig och gick upp kl.10.50. Med andra ord sov jag INTE hela dagen idag. Det är ett väldigt stort framsteg. Jag var på Matteusgården och lunchade med mina föräldrar och när jag skulle gå hem stannade jag till i butiken Smidestian. Jag köpte ett paket med 4 st rasslande bollar till mina katter att leka med och ett kollegieblock. Man har alltid nytta av kollegieblock. Detta blev då 20 kr sammanlagt. Älskar när det är billigt! Nu sitter jag iallafall här i sovrummet framför datorn igen och försöker komma på vad jag ska hitta på härnäst. Någon som har några idéer på vad en rastlös människa kan hitta på?

Tråkiga dagar släpar sig förbi.

Guh vad kallt det ska vara överallt helt plötsligt. Sitter här hemma och fryser och vill att min älskling ska komma hem från jobbet och värma mig! Men han kommer om 6 dagar. Och mina kissekatter springer bara iväg när jag kramar på dem för att få värme.

Jag har aldrig känt mig så uttråkad i hela mitt liv som jag gör nu. Dagarna släpar sig fram med små ljusa punkter någon gång då och då när man råkar träffa någon på stan eller när någon får för sig att ringa. Men annars är det enormt tråkigt. Och inga bra jobb finns det att söka heller. Alla kräver att man ska ha någon sorts erfarenhet som man inte har. Och jag kan inte komma på något sätt att få någon inkomst någonstans ifrån. Det känns jobbigt. Extremt jobbigt.

My music!

Jag tänkte för er alla nya läsare (för statistiken tyder på nya läsare) introducera min musik som finns i tidigare inlägg. Mina musikvideos och mina musikvidebloggar. Här har ni dem:

Musikvideoblogg 1; Nina - Dancing in the rain


Musikvideoblogg 2; Nina - Memory ur musikalen Cats


Musikvideoblogg 3; Nina - Let me go, let me burn


Och så mina musikvideos!

Nina - Lögnen som jag bär


Nina - Att vara stark



(All text och musik skriven av Nina Kaakinen!)

Sov länge idag...

Jag vaknade kvart över två nu på eftermiddagen. Det är inte alls bra. Den senaste veckan har jag nästan vänt på dygnet och det känns som om jag missar massor om dagarna. Jag måste skärpa mig. Ikväll kl. 18 har jag iallafall kör. Innan dess ska jag hinna duscha, gå och handla och lägga noterna i rätt ordning i körpärmen. Idag är det nämligen sista repetitionen innan våran 10-års jubileumskonsert på lördag. Vi får väl se om det här är general repetitionen eller om vi kommer repetera någonting på fredag eller lördag också.

En till tävling!

Jag är med och tävlar hos Millah om ett presentkort på 200kr i nätbutiken Bringster.se. Om jag vann skulle jag köpa den här coola cityväskan och det här fina kortfodralet i guldfärg. Tävlingen avslutas den 18 november. Tävla du också!!

Här ska det tävlas!

Jag är med i tävling på Millahs blogg där jag har chansen att vinna ett par läckra hörlurar från On Ear. DESSA hörlurar vill jag vinna! Klicka dig dit och var med och tävla du också! Tävlingen avslutas den 11 november.

Är med och tävlar.

Jag är med och tävlar på Fokis.se. Jag har chansen att vinna en-två valfria produkter på Mihi.se. DET HÄR vill jag vinna!

Yesterday

Bilder från igår.

Sanna på partyhumör.


Killarna hade tråkigt i vardagsrummet när vi tjejer fixade till oss.


Sanna blev torterad i håret. Vill man vara fin får man lida pin!


Nästan klar...med håret...


...och sen var det dags att sminka sig.


Klar för partyyyy!


Sanna diggar musiken...


Vi larvar oss... Kaakinen-pose!


I väntan på att bandet ska börja spela


Här dricks det alkohol...


De ser måttligt roade ut.


Nina egoooo!


Nina ego igen...


The band - Supersonic Speedfreaks (tror jag dom hette).


Sanna och Nina hade matchat skor kvällen till ära...


Vi kände oss alla lite suddiga.... Här (fr.v) gitarristen och sångaren i Supersonic Speedfreaks


Sångaren i a la Jack Sparrow-style... lite...


My head is spinning....

Jag kom hem strax innan ett inatt. Och nu sitter jag här framför datorn. Vill inte gå och lägga mig riktigt än. Försöker bearbeta alla intryck jag fått under kvällen. Det blev inte mycket alkohol. Vill inte må illa imorgon. Det blev två groggar, 2 jägershots och en Xide Mandarin Chili. Och det blir jag INTE berusad på. Imorgon tänker jag lägga upp lite bilder från kvällen. Vi startade den hemma hos mig och avslutade den på Hugos, där vi lyssnade på ett JÄTTEbra rockband. (Kommer inte ihåg vad dom heter nu bara för det!). Men nu sitter jag här i den härliga tystnaden och tänker tillbaka på kvällen som varit. Det var trevligt!

Fun saturday...

Idag händer det en himla massa skoj hemma hos mig. Nu på eftermiddagen kommer Sanne hit. Vi ska ha Extreme Make Up Photoshoot. Och sen vid 18-tiden kommer Sanna, Sandra, Kari, Mattias och Marcus hit och då drar partyt igång. Vi tjejer ska göra oss iordning medan killarna får sitta och titta på. Haha! Ikväll ska vi fira Sanna som fyllt 18 år. Jag har taggat mig själv genom att sova till klockan ett så att jag orkar vara uppe länge ikväll. Det här har ju dock resulterat i att jag inte har ätit någonting än. MÅSTE ÄTA NU!!

Bilder utlovas imorgon!

Friday - the end of the week, the beginning of the weekend.

Idag har det inte blivit mycket uppdaterat här. Jag har nämligen haft besök av Madeleine (en av mina goa vänner). Vi satt i flera timmar och snackade om allt möjligt. Framtiden, jobb, bröllop, katter. Det var trevligt att för en gång skull ha besök av någon. Det är så tråkigt att sitta här hemma i all ensamhet.

Nu blir det ett härligt kvällsbad och sen lite serie-tittande.

Sova...

Nu är det dags att sova gott. Imorgon börjar en ny dag.


Bjuder på en bild på min lilla sötnos Maya.

Lilla Maya är på goshumör...

Nu har jag en liten Maya som sitter tryckt emot mig och spinner. Det är så underbart med katter!

Rösta på mina kissemissar!

Rösta på mina älskade kissemissar i fototävlingen inför kattens dag. Klicka HÄR för att rösta på Maya och HÄR för att rösta på Walle.

Husgöra...

Eftersom det regnar ute kände jag att det inte var någon rolig idé att gå ut och gå så därför spenderade jag förmiddagen med att småpyssla här hemma. Jag diskade, jag plockade undan en massa saker som låg och skräpade, jag bytte gardiner i köket, snyggade till i soffan, dammsög, organiserade om jackorna i hallen (don't ask why), lagade mat och satte mig sedan framför tv:n och åt. Sen har jag vädrat hela lägenheten också. Efter att ha haft fönster öppet i köket och i vardagsrummet en timma blev det lite kallt så nu är dom stängda igen. Och så har jag terroriserat mina katter lite också. Dom är så sööööta att man inte kan låta bli att ta på dom. Tur att båda är så toleranta att dom låter mig göra det. Annars hade jag nog haft rivsår lite överallt nu.

Det ser faktiskt rätt så okej ut här hemma nu. Det enda rummet som ser ut som om en tornado svept igenom är sovrummet. Men det kommer jag att fixa inom kort. Men inte nu...

Ny grå dag, nya möjligheter...

Även om jag njuter av hösten/vintern så tröttar ändå det här grå vädret ut mig. Men sen kan det också bero på att jag är fastklistrad framför datan hela dagarna och gör ingenting annat. Mina ögon kliar också. Så vi skyller på datan.

Idag måste jag diska. Det bara är så. De senaste dagarna har jag vänt snabbt i köksdörröppningen när jag sett disken. Men idag måste jag ta tag i det.

Jag kanske hinner med att vara kreativ idag också. Skapa lite fler headers. Det vore najs.

Försöker mitt bästa...

...med att skapa en header helt på egen hand (i Paint dessutom!). Dock vet jag inte riktigt om jag är nöjd eller inte. Har hittills skapat två stycken. Den första är jag inte nöjd med medan nummer två är lite bättre. Men jag ska fortsätta leka lite. Men inte idag. Imorgon kanske. Här får ni iallafall se de två jag skapat hittills.

Header nr. 1

(Av någon anledning så vill bilderna inte vara med och blir konstiga i den övre headern. Vet inte hur jag ska förklara...)


Header nr. 2



Men vilken tycker ni är snyggast?

Mat eller inte mat? Det är frågan...

Jag har inte ätit på hela dagen. Jag vet! Det är dumt! Men jag vet inte riktigt vad mitt problem är. Hur jag ska ta mig ur den här svackan egentligen. Det ordnar sig väl. Någon gång.

Men jag borde verkligen äta nu alltså!

Bloggtrafik.nu

Jag har blivit värvad till att gå med i någonting som heter Bloggtrafik.nu.

Vill du få tusentals besökare till din hemsida helt GRATIS!?

Det handlar om trafikutbyte. Om du kollar på en medlems sida får du poäng som sedan konverteras till garanterade besökare till din egen hemsida.

Förklaring:

Vi kör med något som kallas 3:2 ratio. När du kollar på en hemsida från en av våra medlemmar, så får du 2 poäng, när du har 3 poäng så kommer din hemsida visas för en av våra medlemmar. Tipsar du också dina vänner om denna tjänst så får du gratis besökare från dina vänners surfande.

Just nu får du:

300 gratis poäng. (100 garanterade besökare till din sida)
200 gratis poäng varje gång en av dina vänner ansluter sig.
30%
på vad dina värvade vänner tjänar in.


(Information hämtad från Bloggtrafik.nu)

Klicka in dig HÄR och bli medlem du också!!

Loneliness is not always a good thing

Jag blir knäpp av det här! Att sitta ensam hemma när min sjöman är och arbetar. Det är nästan som om världen står still då. Ingenting går framåt. Jag hasar mig fram som en zombie som inte vet vad den vill. Mina katter förgyller dagen. Men det räcker inte. Jag mår nästan dåligt av det här. Och jag vet inte vad jag ska göra för att må bättre. Jag känner inte för att äta men tvingar mig själv att göra det åtminstone en gång om dagen. Och mina vänner har aldrig tid att komma på besök känns det som. Men jag ska egentligen inte vara ledsen för det. Det är bra att dom har sina egna liv istället för att springa till min räddning så fort jag mår dåligt eller är sällskapssjuk. Det känns som om jag tappar kontakten med alla. Och jag har inte så många vänner. Tappar jag kontakten med dem så har jag inga. Nu känns det som om det är här meningslöst dravel bara. För jag har ju faktiskt vänner. Men inga som har möjlighet att umgås med mig. Inga som jag har pratat om viktiga saker med på evigheter. Det är någonting jag saknar. Att kunna prata om allt mellan himmel och jord med mina närmaste vänner. Ansikte mot ansikte. Inte via telefon. Och kanske gråta en skvätt för livets alla orättvisor men sedan få höra att man faktiskt betyder någonting för någon annan. Att man inte ska gå och tyna bort.

Jag känner mig så ensam just nu.

Får vänta lite...

...med min kreativitet. Närmare bestämt tills på lördag. För då ska jag låta kreativiteten flöda på min brorsdotter Sanne. Det blir extrema sminkningar till max som vi även ska fotografera. Det är så mycket lättare att sminka andra. Jag är duktig på att sminka mig själv när jag ska på fest eller liknande men när det kommer till det jag vill syssla med egentligen, ur konstnärlig synpunkt, är det så himla mycket svårare att sminka på sig själv.

Kreativitet

Idag ska jag ägna mig åt smink. Jag hade nämligen tänkt att skapa mig en portfolio med bilder på sminkningar som jag själv skapar. Och nu så här i början kan jag ingenting annat än att använda mig själv som modell. Jag är nämligen så ivrig att påbörja mitt nya projekt.

Sedan, efter lite sminkande och fotande ska jag sätta mig och rita designen på en väska. En egen design nu alltså.

Sömnig...

Inspirationen inför nya projekt sprudlar i mig. Men nu är det dags att sova.

God natt!

Dagens katt(er)

Se hur mina små älsklingar ligger på soffan och myser!

Städpersonal - JA TACK!!

Att städa badrummet och moppa golv är det värsta jag vet! När jag blir rik (obs! inte OM utan NÄR!!) så ska jag ha folk som städar åt mig!! Så är det bara!!

Städmåndag

Idag är en städadag. Jag håller på att springa fram och tillbaka mellan tvättstugan och lägenheten. Alla smutsiga kläder ska bli rena och köket (som jag skulle ha städat igår egentligen) och badrummet ska bli rena. I förmiddags kände jag mig jätteutvilad men nu börjar jag känna mig seg igen efter allt spring i trapporna. Det suger att bo på tredje våningen utan hiss när tvättstugan är i källaren. Det blir FYRA satans trappor att springa i. Men det ger ju motion så jag ska egentligen inte klaga. Nu måste jag iallafall ta tag i städandet i köket samt ge sköldpaddorna mat. Så mycket att göra men så lite tid!!

Dean-isms

Hittade dessa roliga klipp på youtube med Dean-citat från Supernatural. Enjoy!!



Why I love Supernatural

Var inne och läste lite på Jonesys blogg. Där hade hon lagt upp ett youtube-klipp med 20 scener ur min absoluta favoritserie Supernatural. Så jag snodde klippet och tänkte visa upp det för er också. Hehe. Och som Jonesy skriver: Det här är anledningen till varför jag ÄLSKAR Supernatural.



Söndagen den 1 november

Då var det söndag igen. Och första november. Idag är det planerat att jag ska städa köket. Men det tar jag senare i eftermiddag. Nu ska jag leta fram min kamera och föra över alla bilder från den till datorn. Lovade ju att maila bilder till Sanna från hennes och Alvas kalas igår. Vilket förövrigt var väldigt trevligt.

Vad ska ni läsare göra denna söndag?
Rss