Nina is back!!!

Ikväll har jag varit väldigt produktiv. Jag har skrivit en halv låt. XD I vanliga fall brukar jag skriva klart låten helt när jag väl börjat men det brukar sluta med att jag inte är nöjd med den sen. Så därför testar jag ett nytt sätt att skriva på. Jag skriver tills jag inte kan komma på något mer, spelar in ett sorts demo på telefonen för att komma ihåg hur den går och sen skriver jag klart den någon annan dag. Ambitionen är att ha skrivit klart den imorgon kväll. *Hoppas*

Meanwhile kan jag inte komma in på facebook av någon anledning så jag kan inte dela med mig utav min triumph till mina trogna fans i min facebook-grupp Nina Ka.

Jag känner mig ändå ganska hypad inför min nyfunna inspiration. Jag har saknat den. Jag har saknat att skriva musik. Now I'm back!!

Alone again!

Nu är jag ensam igen. Älsklingen har åkt till jobbet och ska vara där i två veckor.

Jag har spenderat den här dagen med att plugga Bibelhistoria och se på några avsnitt av Californication.

Nina Ka facebook-grupp!

Jag har skapat en "fanpage" till min musik på Facebook. Gruppen heter "Nina Ka". Ni som har facebook: GÅ MED VETJA!!

Trevlig fredagkväll!

Denna mysiga fredagkväll ska jag och älsklingen äta hemmagjord kebab med pommes frites och vitlökssås. Jag förberedde kebaben igår och nu är jag jättenyfiken på hur det kommer att smaka. Nästa gång ska vi testa att göra chickenkebab istället med kycklingfärs.

Förutom den goda middagen ska vi bara ta det allmänt lugnt. Imorgon kommer min mor hit för att baka tillsammans med mig. Vi ska baka Karelska piroger och förhoppningsvis någonting mer. Roligt ska det bli iallafall.

Ha nu en trevlig fredagkväll!

Åh du grymma värld!

Det finns de som idag skuttar och hurrar av glädje för att det är löningsdag. Men inte jag, för jag har ingen nytta av mina pengar då de i princip försvunnit med alla räkningar jag hade. Livet är grymt ibland! *Suck*

Tidig morgon mitt i veckan.

Godmorgon gott folk! Just nu sitter jag hemma i valet och kvalet ifall jag ska ta mig till skolan idag eller inte. Jag har massor att plugga till tentor och jag hamnar egentligen bara ännu mera efter om jag går på dagens föreläsning eftersom jag ändå kan läsa allt det där i kurslitteraturen jag har. Jag har inte riktigt bestämt mig än för hur jag ska göra idag. Och jag har mindre än en timma på mig att bestämma mig. Men först frukost!

Snöyra

Det är snöyra i Linköping.

Jag är kvar på skolan men det är snart dags för mig att åka hem. Bussen hem till Norrköping går tjugo över tre. När jag kommer hem blir det att äta ordentligt och sedan möblera om i sovrummet. Kvällen kommer att bestå av skolarbete.

Sitter i skolan...

...och strax börjar föreläsningen i momentet Nya Testamentet.

Jag känner mig så akademisk!

The Nanny-maraton

Det var ett tag sen. Jag har hela tiden haft bloggen i bakhuvudet de senaste dagarna men jag har inte orkat skriva någonting. Dagarna har flytit på ganska obemärkt. Jag har strecktittat på The Nanny, komediserien som hade premiär 1993 och inte gjort så mycket mer. Jag har hamnat i en rejäl svacka när det kommer till precis allting. Ingenting känns roligt längre. Men jag hoppas på att komma ur den svackan snart.

Nu ska jag fortsätta strecktitta på The Nanny och tvinga älsklingen ta hand om tvätten idag. XD


(bild lånad via googlesökning)

Efter lite biltrubbel...

...kom jag och Chaya-chan äntligen till badhuset imorse.

Idag har jag simmat, handlat på Ica Maxi och fikat med bästa brorsdotter Sanne.

Nu måste jag äta också så är allt som det ska.

Mina katter och deras personligheter

Walle. Herren i huset! Kelar helst inte när de andra två tittar på (man måste ju vara cool!). Jamar som om världen går under när han tycker att han blir orättvist behandlad. Plockar ner gästernas mössor, halsdukar och vantar från hatthyllan för att de inte ska ligga där (det är ju bara mattes grejer som får ligga där). Är först på plats vid ytterdörren när det ringer på för att antingen välkomna eller dissa vem det nu är som kommer på besök. Underlåter sig till att kanske hälsa om det är någon av väsentligt intresse. Håller uppsikt över allt som händer i hemmet genom att titta ner på allt och alla från sin plats på garderoben i hallen.



Maya. Hemmets äkta dam och mamma. Ligger antingen på terrarielampan och sover för att det är så varmt och skönt där eller följer efter matte med höga jamanden i hopp om kel eller mat. Sitter ofta vackert för att bli beundrad av alla. Tar hand om Lilleman genom att tvätta honom grundligt, jama på honom när han gör något som han inte får och kommer springandes så fort han jamar för att se om det är någonting hon kan göra.  Tycker om att sova på mattes arm eller trampa på mattes mage.



Lilleman. Minstingen i huset. Leker och har ständigt ner saker på golvet. Jamar som om världen går under eftersom han inte hör var resten av familjen befinner sig om han är ensam i ett rum. Är för nyfiken för sitt eget bästa och brottas gärna med dammsugaren när det är städdag, medan de andra två flyr för sitt liv. Har lärt sig att känna av vibrationer i golvet när någon närmar sig honom och spinner så fort man tar på honom.

Lördag kväll

Det är mitt i natten och jag borde egentligen sova. Jag vet, det är lördag, natten är ung och allt det där. Men jag blir störd av festen som pågår någonstans i huset, eller om det är i huset mittemot. Det dunkar och vibrerar och jag kan inte sova. Ont i huvudet har jag också.

Tidigare ikväll hade jag vänner på besök. Vi åt middag, drack vin och tittade på film. Det var trevligt!

Tjejkväll

Ikväll ska jag ha vänner på middag. Vi ska äta vegetariskt, dricka vin och eventuellt titta på en film. Det ska bli så trevligt!

Så länge kan ni läsare njuta av den här ryska popartisten Vitas. Han sjunger så underbart bra!
Han sjunger på ryska men musikvideon har engelsk text så att man kan följa med i låten.



(Video lånad från youtube).

Tvätt och GT

Idag har jag sprungit upp och ner för trapporna mellan tvättstugan och lägenheten. Så skönt att ha rena kläder igen. Mellan varven har jag tittat på vampyrserien Angel samt försökt plugga Gamla Testamentets historia. Vet ni vad som är mer förvirrande att läsa än Gamla Testamentets historia? Jo, Gamla Testamentets hisoria på engelska. XD

"Rain" - Av: Nina Kaakinen Andersson (musikvideoblogg)

Jag kände att jag ville dela med mig av en gammal låt som jag bestämde mig för att spela häromdagen. Min lilla kisse Lilleman är special guest star i slutet av videon. Enjoy!

Piggare och lite gladare

Jag och Chaya-chan var och simmade idag. 40 minuter blev det. Ganska lagom för mig. Nu har jag varit och simmat tre dagar i streck så nu blir det två dagars paus. Nästa gång jag ska simma blir på torsdag-morgon. Det känns jättebra att ha kommit igång med träningen. Jag behöver inte heller tänka på vad jag äter så mycket för jag har märkt att det kommer automatiskt när jag tränar. Det blir liksom som att kroppen suktar efter annat än vad den gjorde innan. Ingen godis, ingen läsk och bara bra mat och andra nyttigheter. Jag har börjat äta frukost och mellanmål också. Jag har fortfarande lite svårt att laga både lunch och middag på en dag men I'm getting there. Jag är stolt över mig själv just nu!

Hälsa och skola

Även om det känns ganska tungt fortfarande så känns det ändå lite lättare att gå upp på morgonen. Jag mår inte fysiskt bra men jag tränar och försöker blir starkare för varje dag. Jag vet inte heller vad som är fel på mig och jag är rädd för att ta kontakt med vårdcentral. Man skulle nog kunna säga att jag har sjukhusfobi. Det har jag alltid haft och det blev inte bättre av att jag blivit tvungen att spendera en stor del av mitt liv där av flera anledningar som jag inte vill berätta om här på bloggen. Men jag kan säga att jag varit där som besökare och stöd för någon annan.

Jag märker att jag inte har berättat så mycket om min skolgång för er så jag tänkte att jag skulle skriva några rader om det nu. Oktober var kaos när det kom till skolan så den månaden vill jag helst glömma. Dock kan jag inte göra det då jag ligger efter i kursen Etik och måste råplugga till en omtenta som är i slutet av den här månaden. Den här månaden känns en aning bättre. En ny kurs påbörjades förra veckan. "Livsfrågor och världsbilder i Bibelns värld" heter kursen och är tredje delkursen i Religionsvetenskap grundkurs. Så den här månaden blir det mycket Bibelläsning och grunden i Bibelns historia. Nästa termin hoppas jag på att komma in på fortsättningskursen "Bibelvetenskap". Det är ett väldigt intressant ämne och kanske finner jag någon tröst i det.

Simning - 40 minuter

Idag var jag och Chaya-chan på badhuset och simmade i 40 minuter. Imorgon bitti ska vi göra det igen. Jag tog det väldigt lugnt idag då jag märkte att det stack till i hjärtat några gånger under simningen. Vi får se hur det går imorgon.

Dagens katt

Så här ska man sova i mattes famn när hon har The Big Bang Theory-marathon med sig själv.

Kära dagbok och kära läsare!

I flera månader nu, kanske år, har jag varit orolig för mig själv någonstans i bakhuvudet. Men jag visste att det här skulle hända en dag. Inte medvetet kanske. Men nu när jag sitter i den här situationen känns det som att det är det här ödet jag valt åt mig själv. Det är ingenting som jag kan säga att jag är stolt över. Det är mitt självdestruktiva beteende som har lett mig hit. Den dåliga maten, den dåliga sömnen och alla dagar jag bara suttit och stirrat in i väggen när jag faktiskt hade kunnat ta tag i saken och förebygga det här. Jag skrämmer mig själv. Det är inte normalt att gå upp på morgonen och kräkas det första man gör innan man äter sin frukost för att sedan en timma senare NÄSTAN kräkas upp det man ätit. Eftersom kräkas är det mest obehagliga jag vet så håller jag det inne tills det tvingar ut sig själv. (Äckligt, jag vet! Men jag behöver berätta om det för att förstå vad som är fel på mig). För att slippa kräkas låter jag bli att äta tills jag är så hungrig att jag måste göra det. Och det förstår jag ju att det inte heller är bra. Det känns som att jag faller ner i en grop med kvicksand och kämpar för mitt liv.

Tråkinlägg

Jag är världens tråkigaste människa för att jag inte uppdaterar min blogg. Jag vet! Jag är en torrboll. Men det finns inte så mycket att göra när man lever ett så tråkigt liv och inte vill skriva om det.

Kanske dags att ta upp musiken igen...
Rss