Ny blogg

Nu har jag bytt blogg. Den här kommer att finnas kvar men jag kommer inte att uppdatera den här mer.

Nu finns jag på http://madebyniiina.blogg.se som kommer senare att bli madebyniiina.se.

Det här klarar jag mig inte utan


Dator och Red Bull - två livsnödvändiga saker vid en föreläsning!

I skolan

Nu sitter jag i skolan och väntar på att föreläsning i konst ska börja. Det är en ny kurs och jag ser med spänning fram emot det.

Idag ska vi hämta hem en hallbänk och en spegel. Vi får se var vi får plats med det i vår lilla lägenhet som egentligen inte är så liten. Jag tror vi har för mycket möbler. XD

Ikväll är det meningen att jag ska gå på kören men jag har ganska mycket att plugga så jag får nog stanna hemma och koncentrera mig på pluggandet istället så jag blir klar med sådant som jag ligger efter med och påbörja sådant som ska påbörjas.

Om jag hinner ska jag försöka göra ett bildinlägg senare idag. Det har ju varit så tomt på bilder här på sistone och det är dags att ändra på det.

Good morning, world!

Jag är glad för jag har fått sova inatt. De senaste två-tre månaderna har jag sovit dåligt eller inte sovit nästan alls om nätterna. Men igår kväll tog jag till radikala metoder för att få sova. För första gången i mitt liv tog jag sömntabletter. Och det funkade. Jag är dock fortfarande trött och känner mig inte helt utvilad, men det är ju inte så konstigt med tanke på att jag sovit dåligt i nästan tre månader. Men nu är det dags att få ordning på alla problem jag har. En sak i taget, en dag i sänder!

Ska försöka igen

Det har varit tomt och tyst här på bloggen ett tag nu. Det börjar kännas lite tråkigt så jag tänkte försöka börja skriva igen. Det är lite saker som pågår i mitt liv just nu och det känns som att jag vill börja dela med mig av det även om det kanske inte är så superroliga saker. Men ibland behöver man ju skriva av sig och det är ju det jag har haft bloggen till. Jag ska se om jag kan styra upp några inlägg här om hur det ser ut för mig just nu. Vad jag frustrerar över, vad jag längtar efter, hur det går i skolan, hur det ser ut här hemma, hur jag mår och vad jag tänker på.

Regntorsdag

Det regnar ute. Vilket ställer till det för mina planer att gå en stavgångspromenad. Förhoppningsvis slutar det regna under eftermiddagen så att jag kan gå ut och röra på mig. Jag är supertrött så jag funderar på att gå och sova en liten stund till.

En kortis

Ja, än en gång har det dröjt dagar innan jag skrivit någonting här alls. Har inte känt för det helt enkelt.

Imorgon är det seminarium i Historia och vi fick läsmaterialet idag. Är inte helt överlycklig över det men man får väl göra så gott man kan. Mer kan läraren inte förvänta sig.

Så som jag känner nu kan jag säga att jag träffade mitt i prick i val av utbildning. När någon frågar mig vad jag gör säger jag stolt, med ett stort leende på läpparna: Jag läser till kulturvetare!

Nästa vecka börjar nästa delkurs i utbildningen. Då är det dessa böcker vi ska koncentrera oss på:


Min fredag

Ikväll var jag barnvakt åt min snart 4-åriga guddotter Alva. Vi åt tacos, såg på "Barbie presenterar Tummelisa" och så har vi skakat våra rumpor till Zumba (som jag har hemma). Alva har lekt massor med vår yngsta katt Lilleman. Det märks att han tycker om henne massor för han har inget emot att hon går runt och bär på honom och han stryker sig mot henne så fort hon kommer innanför dörren hos oss. Och han blir helt till sig när han får leka med henne. Stackarn ligger helt utslagen på soffan efter en hel kväll med lek. Idag har jag även hunnit städa här hemma, vilket känns superskönt. Nu ska jag lägga mig för natten. Imorgon är en ny dag! Godnatt!
Rss