2010

2009 lider mot sitt slut och jag sitter här i både melankoliska och nostalgiska minnen från året som gått. Men jag har bestämt mig för att se framåt nu. År 2010 kommer att bli ett enda firande. Min näst äldsta bror fyller 40, mamma fyller 60, jag fyller 25, pappa fyller 65, älsklingen fyller 25 och det största firandet av alla kommer att inträffa den 31 juli. Vår bröllopsdag!

Jag hoppas och ska arbeta för att år 2010 ska bli bättre än 2009. Det enda nyårslöftet jag ger är att jag ska må bra och tänka på mig själv. Inte längre se bakåt och låta negativitet förstöra min vardag.

Sammanfattning av år 2009.

I början av året hade jag fyra spelningar i Rockkarusellen och hade samtidigt en vänskapskris med en av mina närmsta vänner. Jag kom inte vidare i Rockkarusellen.

Under vårens gång pluggade jag småkurser på Komvux i brist på annat.

Under min arbetslösa sommar bilade jag tillsammans med mina föräldrar till Kemi i Finland, där en liten del av min släkt finns. Under resan blev jag besviken på min kusin som avsade sig uppgiften att sy min brudklänning till sommaren 2010.

I juli hämtade vi hem en ny kattunge som vi döpte till Maya. Maya och Walle fann varandra efter cirka en vecka och är idag oskiljaktiga.

När hösten började hade jag fortfarande inte hittat jobb och varit hemma 99% av tiden.

Och här sitter jag, på nyårsafton, fortfarande arbetslös, och hoppas på det bästa för år 2010.

Året har präglats av att jag har varit barnvakt åt min guddotter ett flertal gånger (alltid kul att vara barnvakt åt henne) och en hel del tv-serie-tittande.

Vad mer kan jag säga om år 2009? Jo, att bröllopsplaneringen kom igång på allvar och att jag har mitt egna bröllop att se fram emot den 31 juli 2010. Och självklart att jag började blogga här på blogg.se.

Kort uppdatering

Klockan är mycket och jag har en vän på besök. Uppdaterar imorgon.

Vad har hänt med min röst egentligen??!!

Tittade igenom min musikvideoblogg från igår och jag låter väldigt ansträngd och falsk i rösten. WHY??!! Vad har hänt? Frågar jag mig själv. Dags att börja öva sång igen då. Tills jag kommit in shape så får ni nöja er med mina musikvideos så länge.

Att vara stark


Lögnen som jag bär



Jag måste verkligen göra nya musikvideos snart!

Och spela in ny musik! Någon som har en inspelningsstudio att låna ut??

Yantramattan - min nya bästa vän!

Nu blir det att lägga sig en halvtimma på Yantramattan innan det är dags för mig att sova.

GODNATT!!

Musikvideoblogg - I linger...

Här kommer en musikvideoblogg. Låten har jag skrivit själv och den heter "I linger..."



Säg gärna vad ni tycker....

Jag kan också nämna att sången är från början skriven till duon Stargazer, som jag är med i. Men vi har inte repat på över ett år då vi lagt det på is. Förhoppningsvis ska vi börja spela lite igen men på hobbynivå då, som det alltid har varit. Jag kände nu att låtarna som är skrivna till Stargazer är alldeles för bra för att stå och damma i bokhyllan, så jag ville dela med mig av en.

Svar

Anonym undrade om Yantramattan fungerar. Och mitt svar är: Ja! Jag märkte resultat efter redan första användningen. Jag är fruktansvärt stel i nacke, axlar och rygg och kände en enorm värme sprida sig i ryggen och stelheten försvann till viss del. Mattan hjälper mig att slappna av men det krävs tålamod att använda den. Jag har använt den varje dag i 30-40 minuter, sen jag fick den i julklapp. Och jag fullkomligt älskar den!

Det kryper i hela kroppen....jag är rastlös.

Idag är en extremt seg dag. Jag orkar inte ställa mig och laga mat heller. Eller det är snarare det att jag inte vill ställa mig och laga mat till mig själv. Men samtidigt är jag väldigt rastlös.

Men när jag blir tillräckligt hungrig och magen skriker efter mat så har jag inget annat val än att ställa mig och fixa något. Men jag vill verkligen inte!!

Shopping tillsammans med vänner ger ett lyckorus!

Idag var jag på en trevlig shoppingtur med Jenny, som är och hälsar på från Skåne. Men folk beter sig verkligen som djur när det är rea. Trängs, sliter och drar i allt som dom ser. Bara för att priserna gått ner lite. Hittade några fynd som jag eventuellt tänkte lägga upp bilder på här lite senare, om jag orkar. Vi åt, inte världens nyttigaste lunch, på McDonald's och efter shoppingturen gick vi hem till mig och festade på Coca Cola och en godispåse som vi delade på. Vi satt och pratade om bröllopet, viktminskning, våra älskade djur (Jennys Yorkshire terrier och mina katter) och jag visade upp min tiara, min brudväska och strumpeband som jag ska ha på bröllopet.

Jag köpte ett par jättefina örhängen på Glitter som jag ska ha på mig på bröllopet också. De passar perfekt ihop med tiaran och halsbandet jag ska ha på mig. Weeee!!

Nu ska jag byta om till myskläder och lägga mig en stund på min Yantramatta (som jag ÄLSKAR by the way!).

Melankoli

Känner mig lite melankolisk idag. Av någon anledning bränner tårarna bakom ögonlocken. Det är en vecka kvar tills ett nytt år börjar och jag vet inte riktigt hur eller vad jag ska känna inför det.

Snön smälter

Dagen idag har varit seg. Jag har för det mesta slappat framför tv:n och tittat ut genom fönstret och sett snön sakta smälta. Vi fick en vit jul. Om det blir ett vitt nyårsfirande återstår att se.

Imorgon börjar mellandagsrean. Har 100kr att handla för. Så någonting smått kanske man hittar.

Julklappar!!

Nu tänkte jag visa upp mina julklappar, som jag fått, för er. Jag och älsklingen fick en del gemensamma julklappar men de tänker jag inte visa upp utan nu tänker jag bara visa upp de julklappar som är helt och hållet mina egna.

Av min älskling, som är och jobbar över jul och nyår, fick jag 2 Yantra spikmattor.



Av min mamma fick jag många julklappar. Fingervantar & poncho, Figurformande te och kosttillskott, ett par rosa trosor, en bakplåt för små sockerkakor, Receptbok; Lustfyllt med Viktväktarna och 2010 års kalender med katter.













Av Sanne och Emelie fick jag Showercream med doft av African cocoa bean, en liten fickspegel och ett par vackra örhängen.



Av min blivande svärmor Birgitta fick jag en vacker brudväska (Vilken tur! Nu slipper jag köpa en till mitt bröllop).




Av Jenny fick jag ett par vackra örhängen föreställande stjärnor.




Av Madeleine fick jag ett Misstigri-kort (som jag tänkt börja samla på) och ett par vackra örhängen.



Av Sanna fick jag en bok om Johnny Depp (YEAY!!!!!!!).



Tack så hjärtligt mycket för alla julklappar!

Uppe innan tuppen

Idag är det julafton. Och jag är uppe innan tuppen. Vaknade redan strax innan fem. Mina föräldrar är här och sov i min dubbelsäng inatt. Jag delade på soffan med katterna. Och mamma, som är morgonpigg, vaknade och gick upp innan fem. Och jag kunde inte somna om. Och kan man inte somna om så är det ingen idé att ens försöka.

Idag blir det de vanliga jultraditionerna. Äta julmat, julgodis, dricka glögg, titta på Kalle Anka, umgås och öppna julklappar. YEAY!!!

Och snön är kvar också. Det blev en vit jul trots allt.

Julstress

Dagen innan julafton har alltid inneburit stress för mig. Sista-minuten-julklappar ska handlas, det som fattas av julmaten ska handlas, det ska städas, diskas, bytas julklappar med dem man inte ska fira jul med, julmaten ska förberedas (det som går att förbereda en dag innan)... Ska det verkligen vara så dagen innan? Fast å andra sidan kan man ju ta det väldigt lugnt på själva julafton sen.

Fotopromenad i snöiga Norrköping

Idag var jag på fotopromenad med Viktoria. Här kommer ett urval av de bilder som jag tog idag av vackra snöiga Norrköping.

Norrköpings Arbetets Museum


Vid Strömmen från Bergsbron


Vinterstaket


Vinterträd


Mur


"Det röda huset"


Staketet på bron vid det stora vattenfallet


Det stora vattenfallet


Vinterbild



Det har TIDVIS gått bra...

Ännu en gång hörs Lars Winnerbäck ur högtalarna. Just nu beskriver låten "Tidvis" från skivan "Daugava" precis hur jag mår nu. Eller ja, till viss del iallafall.

Jag hugger i sten...

Nu hörs Winnerbäck ur högtalarna. Jag har passat på att städa sovrummet. Imorgon, inom städning, blir det lite småplock och dammsugning samt diskning.

Och så ska jag ut och fotografera lite....

When I find myself in times of trouble...

Sitter här i sovrummet och softar till musiken av The Beatles. Ska nog passa på att plocka undan lite.

Veckoplanering

Tisdag - Gå ut och fotografera tillsammans med Viktoria.
Julstäda.

Onsdag - Sista-minuten-handla julklappar och julmat.
Förbereda julmaten.

Torsdag
- Julafton - Svärmor Birgitta och mina föräldrar kommer hem till mig för att fira jul.

Fredag - Oplanerat

Lördag - Oplanerat

Söndag - Oplanerat

Måndag i snöiga Norrköping

Idag var det full fart redan klockan 7 på morgonen. Jag sprang mellan tvättstugan och lägenheten några gånger och nu äntligen är det färdigtvättat. Vi får väl se om jag tar tag i det där julstädandet idag. Vill ju helst umgås med någon idag. Kanske.

Julkänslan har inte infunnit sig än hos mig men jag hoppas att det kommer. Jag kanske borde ta en promenad på stan och titta på julpynt? But then again: Jag har en lägenhet att städa.

Kort uppdatering

Lilla Walle mår bra nu. Hans öga är det inget fel på längre. Det var förmodligen envist skräp som fastnat.

Jag var vaken till kl. 5 imorse och jag sov till kl.14. Jag har vänt på dygnet igen och det är definitivt inte bra. Hoppas jag kan vända tillbaka dygnet imorgon. Måste upp klockan 7 och börja tvätta kläder.

Maya och Walle


Myys!!

Några ord...

Nu ska jag vara ärlig. Jag är inte på julhumör, jag vill inte vara utan min kära fästman nu, jag har fastnat i bröllopsplaneringen och hela lägenheten är stökig. Jag känner mig seg och ovillig att ta tag i saker som måste göras och jag har heller ingen större lust att sitta hemma och glo in i datorn dag ut och dag in.

Och min lilla älskade katt Walle har fått något problem med ena ögat. Han har svårt att hålla den öppen och blinkar hela tiden. Och det värsta är att han börjar streta emot när jag vill kontrollera om det är någonting som fastnat där. Stackars liten! Han klöser inte på sitt öga och han verkar inte må SÅ dåligt av det men det kan ju inte vara kul att gå runt och se med ett öga i princip. Stackars stackars liten! Om det inte är bra på måndag så får jag ringa till veterinären.

Det var bara det jag ville säga.

När snön faller ner från himlen...

Norrköping är täckt av snö. Vad myyyysigt!

Mitt bloggande har blivit väldigt lidande den senaste tiden. Men jag tänker inte be om ursäkt för det. Ni som läser förstår väl att man har ett liv utanför bloggen och att man inte behöver skriva ner precis allt man gör. Jag antar att jag är lite hemlighetsfull av mig.

Men nu till det viktiga: Den här veckan har jag gått ner 2 kg! YEAY!! Jag har tränat Zumba 3 gånger de senaste 4 dagarna och jag har ätit nyttigt. Nu ska jag bara fortsätta på den vägen också. Det kommer att gå så bra så!

Jag har träningsvärk överallt!! Men jag överlever.

Söndagen ska jag spendera med att julstäda lägenheten så att jag på kvällen kan njuta av fjärde advent med lite glögg och pepparkakor i en ren lägenhet. Sen måste jag se till att hålla det rent tills på torsdag, då det är julafton. I år ska jag fira jul med min svärmor och mina föräldrar här hemma hos mig. Mina kissekatter ska få ta del av julbordet dom också. =)

Lois & Clark; The new adventures of Superman

I två dagar har jag streck-tittat på 90-talsserien Lois & Clark; The new adventures of Superman. När serien visades i tv en gång i veckan var jag runt tio år gammal och jag älskade den serien. Det gör jag fortfarande. Miljoner gånger bättre än Smallville, tycker jag iallafall.


Dessutom är skådespelaren Dean Cain inte helt fel att titta på och drömma om. Och som ni kan se spelades Lois Lane av Desperate Housewives-stjärnan Teri Hatcher.

Dagens lunch

Bulgur med wokad kyckling, lök, persilja och Crème Fraiche Franska Örter (blandas med lite vatten). Glöm inte salt och peppar!





Smaklig måltid!

And at last happiness came knocking on her door.

Det var så länge sen jag var så här glad sist. Det känns nästan som om jag går på moln. Imorgon, då jävlar, ska jag fortsätta att vara glad!

Men nu är det dags att sova!

Godnatt!

Alone once more

Då var man ensam i lägenheten igen. Inte helt ensam då. Jag har ju katterna och sköldpaddorna och fiskarna som sällskap. Idag måste jag handla julfrimärken och några enstaka små, små julklappar. Sen ska jag kanske vicka lite på rumpan framför tv:n till Zumba fitness... Hehe!

Ha en trevlig tredje advent och Lucia!

Att man alltid ska blir besviken på människor. Men jag ska inte låta det påverka mitt humör. Det är ju deras förlust. Inte min!

Idag är det Lucia och tredje advent. Jag sjöng i kyrkan och blev riktigt nöjd med mitt uppträdande.

På tisdag åker älsklingen till sitt arbete och kommer inte hem förrän den 5 januari. Så jag ser honom inte förrän nästa år med andra ord. Julafton ska jag fira med min svärmor och mina föräldrar här hemma i lägenheten. Vi får väl se om jag känner av någon julstämning snart.

Jag talar ur nattmössan

Jag har kommit fram till att jag har konstiga fingrar. Jag tittar på dem och tänker: "De seeeer verkligen konstiga ut!"

Mor lovade mig Finsk medwurst och Karelska piroger på julafton. Bäst för henne att hon håller sitt löfte. Ingen jul utan Karjalan piirakkaa!!

Kudden pratar med mig. Den säger: "Kom! Kom!! Lägg ditt huvud i min famn och dröm söta drömmar!"

God natt!

Kondomer och slogans.

Här kommer en lista på nya spännande kondomer (om dom fanns):

FELIX kondomer: Gör det goda godare

FROSTIES kondomer: De väcker tigern i dig

GEVAILIA kondomer: När du får oväntat besök

NOKIA kondomer: Connecting people

OLW kondomer: För att du älskar det goda

CARLSHAMNS kondomer: Gott, gotti, gott gott

McDONALDS kondomer: Livet har sina goda stunder

LIBERO kondomer: Det känns tryggt

LÄTTA kondomer: Om du har bestämt dig

VICKS kondomer: Extra starka, extra friska

STATOIL kondomer: Det du behöver när du behöver det

PEDIGREE PAL kondomer: Rekommenderad av ledande uppfödare köttiga bitar rakt igenom

GINSANA kondomer: Orka mer

GB-GLASS kondomer: Jag och min magnum

LOREAL kondomer: För det är jag värd

GORE TEX kondomer: Guarantied to keep you dry

DELIKATESS YOGGI kondomer: Nya smarriga smaker i ny fin förpackning

ERICSSON kondomer: It's all about communication

MICROSOFT kondomer: Where do you want to go today

ALGRENS-BILAR kondomer: Det enda sättet att stoppa dom är i munnen

PRINGLES kondomer: Once you pop, you can't stop

BLÅ-BAND kondomer: Smaskens till sista slicken

WHISKAS kondomer: Om kissen själv får välja





Listan lånad av Sanne!

Musikvideoblogg - Nina övar - En stjärna skiner inatt!

Jag övar inför söndagens uppträdande i kyrkan där jag ska sjunga julsånger med min kör. En stjärna skiner inatt kommer att vara mitt soloinlägg.

Internetminavännerbok

Nu har jag gjort som Ingrid bakom bloggen Enough is enough. Fyllt i hennes "Internetminavännerbok". Klicka dig in HÄR på hennes blogg och gör så du också och säg till så man kan läsa din också!

Här är min:



Att styla en hamburgare för reklam - Är det bra eller dåligt?

Här får ni se ett intressant klipp om hur man får en hamburgare att se god ut i en reklam för hamburgare.



Vad säger ni? Är det konst? Är det lögner och bedrägeri?

Eller är det ett bra marknadsföringstrick? Vi går väl alla på det?

Internet

1993 lanserades Internet. Idén som vuxit fram under flera herrans år. I klippet som jag tänkte dela med mig av, som finns att se på Youtube, pratas det om att Internet skulle förändra världen. Och så rätt hade man! Internet är den största kommunikationsmedlet och kanske även den billigaste. Man kan ha kontakt med hela världen från sitt hem. Och idag även om du sitter på en parkbänk kan du med hjälp av mobilt bredband ta kontakt med världen. Det började med att man behövde en hemtelefon och ett modem för att kunna göra det. Och hastigheten för att ladda upp en sida skulle idag testa allas tålamod. Idag behövs ingen telefon för att kunna sitta och surfa. Och det tackar vi för!




Det sägs också att det inte förekommer svordomar eller elakheter osv på internet så som man kanske förväntat sig. Men idag är det annorlunda. Folk är inte lika trevliga idag i cyberspace som dom var 1993. Hur kommer det sig? Är det för att vi människor blivit för bekväma och förslavade av Internet att man inte längre orkar vara trevlig? Eller beror det på någonting annat? Vad tror ni läsare?

Vad har hänt här?

Vad sjutton har hänt med mig och mitt skrivande egentligen? Det händer ju ingenting här på min blogg! Dagarna släpar sig förbi samtidigt som dom flyger förbi. Jag känner mig stressad nästan hela tiden och har jättesvårt att koppla av. Jag har ingenting att göra om dagarna, vilket stressar mig, och när jag väl får någonting att göra så blir jag extremt stressad för det. Jag känner mig lite kluven. Jag vet liksom inte hur jag ska gå vidare och bli HELT lycklig. För lite lycklig är jag. Men inte helt och hållet. Vilken av mina drömmar ska jag följa?

Frustrerande att stå still.

Många tankar och känslor virvlar i mig nu. Jag har än en gång försökt komma igång med min biografi och än en gång lyckas jag bara skriva ner enstaka händelser, minnen och känslor. Allt blir ett enda virrvarr av text som inte går att sammankoppla till varandra. Det känns som om jag hoppar från en sak till en annan utan att kunna ge någon struktur åt min text. Men jag är ju fortfarande i början av arbetet. Jag visste redan från början att det skulle kräva tid. Men det känns så frustrerande när man står still och inte vet hur man ska fortsätta.

Jag kanske borde gå och lägga mitt huvud på kudden och fortsätta imorgon. Imorgon är en ny dag.

Skrivprocessen!

Det var ett bra tag sen jag fortsatte min lilla serie om Skrivprocessen. Jag kände att det var dags att ta tag i det nu och dela med mig av allt bra som jag lär mig genom att besöka stadsbiblioteket. Nu har jag två "avsnitt" kvar i min serie om skrivprocessen och det är "Korrekturläsa" och "Skriva rent". Förhoppningsvis kommer jag inom en snar framtid att publicera det här på bloggen. Än så länge får ni nöja er med det jag redan publicerat.

Klicka på de olika länkarna för att kunna läsa.

Skrivprocessen del 1 - Samla stoff

Skrivprocessen del 2 - Skriva kladd

Skrivprocessen del 3 - Bearbeta steg 1; Be om råd

Skrivprocessen del 3 - Bearbeta steg 2; Början och slut

Skrivprocessen del 3 - Bearbeta steg 3; Agera läsare

Skrivprocessen del 3; Bearbeta steg 4; Stil

Skrivprocessen del 3 - Bearbeta steg 5; Hur mycket "jag" finns i texten

Skrivprocessen del 3 - Bearbeta steg 6; Syftet med min text

Skrivprocessen del 3 - Bearbeta steg 6; Syftet med min text

I en systematisk bearbetning av texter behöver man fundera på alla de här sakerna: - läsaren, orden, stilen, hur jag (författaren) syns - och det viktigaste: Vad är syftet med min text? Vad vill jag? Roa, förklara, reda ut, få kontakt, berätta om mig själv, påverka, manipulera, pröva nya tankar, skriva av mig, försöka förstå något nytt, få kunskap, retas? Vad är det jag vill säga? Kan jag sammanfatta det i en mening?

Att arbeta igenom sin text systematiskt är bra, men arbetsamt. Man behöver kanske inte göra allt alla gånger, utan bestämma sig för att ta en eller två saker beroende på genren eller ämnet, t.ex. Hur använder jag fackord nu när jag skriver om basket och hur mycket syns det av mig i min text? Eller: Vilka ska läsa min text och hur syns det att jag inte tycker om surströmmingsskivor inomhus?




Källa: Skrivsätt. Handbok för unga skrivare. Sigbritt Ernald, Alfabeta, Falun 2001.

Skrivprocessen del 3 - Bearbeta steg 5; Hur mycket "jag" finns i texten

Hur mycket "jag" finns med i texten? - Alltså hur mycket av författaren finns i texten? Det här har naturligtvis med stilen att göra. Hur mycket syns av mig (författaren då) som person i texten? Att skriva "jag" gör att man syns mer än om man skriver "man". Det blir personligare. Att avslöja sina egna tankar, åsikter och erfarenheter är att visa sig själv i texten.

Ibland kan det räcka med hur orden välljs. Att skriva "kalaspingla" berättar antagligen att man är en person av manligt kön över 50 år. Att skriva "tyken" istället för "oförskämd" visar att man är från västra Sverige.

Vissa genrer är opersonligare än andra. En vetenskaplig rapport är mycket mindre personlig än ett brev till exempel.

Frågor att fundera på:
  • Vad vill jag med texten?
  • Skriver jag för dem som redan vet eller vill jag berätta någonting nytt gör någon?
  • Vill jag känna mig själv säkrare i min grupp eller vill jag göra någon annan säkrare på hur världen ser ut?
  • Vill jag visa mig själv eller inte?



Källa: Skrivsätt. Handbok för unga skrivare. Sigbritt Ernald, Alfabeta, Falun 2001.

Finlands självständighetsdag. Musikvideoblogg.

6 december 1918 blev Finland självständigt från Ryssland. Varje år den 6 december firas detta. Även de finländare som bor i Sverige firar denna högtid. Så dagen till ära visar jag nu upp en video från vår repetition den 1 december. Jag sjunger solo på denna typiska finska "självständighets"-sång som heter "Tämä taivas. tämä maa" (översatt till svenska "Den här himlen, det här landet").

Jag filmade mig själv när vi repeterade den 1 december. Därav bjuder jag på min naturliga look, så som jag ser ut när jag övar sång.

Varde ljus....

I flera dagar nu har jag gått med samma tanke. Jag vill börja samla på någonting. Göra det till en sorts skattjakt. Men då är frågan: VAD ska jag börja samla på? Jag har redan en himla massa ljushållare både för värmeljus och vanliga långa stearinljus, så det kanske är min grej. Att samla på ljushållare, ljuslyktor och sånt.

Ischoklad med smak av apelsin (recept)

Idag gjorde jag ischoklad med apelsinsmak. Gör ischoklad enligt recept och ha sedan i rivet apelsinskal. Kanongott!!

Jag delar med mig av receptet här och nu!

Ischoklad med apelsinsmak:
200 g mörk blockchoklad
100 g kokosfett
2 ägg
rivet apelsinskal
ischokladformar

Gör så här:
Bryt chokladen i bitar och smält på svag värme tillsammans med kokosfettet i en kastrull. Låt kallna men inte stelna. Vispa upp äggen och häll i chokladblandningen lite i taget medan du vispar kraftigt. Smaksätt med rivet apelsinskal. Häll smeten i ischokladformarna och låt det stelna i kylskåp.

Men enligt mitt tycke blir ischokladen godast om man förvarar dem i frysen.

Julbestyr...

Guh vad jag är dålig på att blogga när min älskling är hemma från sitt arbete. Dags att skärpa sig lite. Ett inlägg om dagen är ju inte mycket begärt. Och den där musikvideobloggen jag lovade....den får ni vänta på lite till. Har inte haft tid att sätta mig att spela musik bland all julhandel och julkortsskrivning....

Imorgon får ni se...

Det var alldeles för länge sedan som jag gjorde en musikvideoblogg. Så därför tänkte jag att imorgon när jag vaknat och gjort alla måsten ska jag sätta mig och spela in en liten musikvideoblogg med någon ny låt. Det känns som om jag knuffat in musiken i mörkret där den nu står och samlar damm. Men inte nu längre. Musikvideoblogg imorgon! Jag lovar!

Aj aj i armen!

Jag har fortfarande jätteont i min arm.

Och hungrig är jag också!!
Rss