Dagens

Idag var jag på skolan på ett seminarium. Det gick sämre än vad jag väntat mig, men det kändes som att orden togs ur munnen på mig, de andra hann säga det jag ville ha sagt innan det var min tur att säga nåt. XD Men så kan det gå och det är ju någonting som jag får arbeta på.

När jag kom innanför dörren här hemma hade jag tre katter som stod och jamade på mig i kör. Kan väl tänka mig att det var någon sorts utskällning för att jag lämnat dem ensamma en hel eftermiddag. Stackarna är ju så vana att ha matte hemma hela tiden. XD

Nu när jag sitter här framför datorn har jag blivit ockuperad av husets kattdam Maya. Hon sussar gott på min arm medan jag försöker skriva mitt inlägg.



Jag har gått hela dagen och haft Cyndi Laupers "Girls just wanna have fun" på hjärnan. Så nu ska jag lämna datorn en liten stund, dansa in i sovrummet med just den låten spelandes på mobilen och vila en halvtimma.

Godnatt katt

Lilleman önskar mattes läsare en God natt medan han kryper upp i famnen på matte och rullar ihop sig till en varm liten snöboll.

Plugg och C.S.I. Miami

Jag försöker skriva en sammanfattning av en kursbok medan jag slötittar på C.S.I. Miami.

Boken som jag ska sammanfatta handlar om en debatt mellan Jürgen Habermas (en tysk välrespekterad filosof) och Joseph Ratzinger, alias Benedictus XVI (påven). Debatten handlar om religionens plats i dagens kultur och samhällsliv. En väldigt intressant debatt med många insiktsfulla argument. Boken som jag läser heter "Habermas, påven och tron" och är en sorts sammanfattning och kommentar av den egentliga kurslitteraturen, "The dialectics of secularization - on reason and religion", som jag måste läsa (men som jag inte fått hem via posten än). Så jag fick ta det näst bästa för att kunna vara med på det obligatoriska seminariet imorgon i kursen Tros - och livsåskådningsvetenskap. Huvudsaken är väl att jag är lite informerad om ämnet och att jag kan skjuta in med egna reflektioner och delta i diskussionen?

Ensamhet är lite tråkigt ibland

Jag har varit ensam hemma i snart en vecka. Maken är på sitt arbete på en av Sveriges isbrytare. Det är riktigt tråkigt att vara ensam hemma (fast jag har tre underbara katter som sällskap). Därför ska jag försöka fylla min kalender med roliga saker att göra. Saker som måste göras och saker som man kan göra för nöjes skull. På tisdag-kvällar t.ex. har jag kör på Matteusgården. Men sedan då? Veckan innehåller ju fler dagar än bara en. Så vad ska jag hitta på för kul för att hålla mig sysselsatt? Har ni några förslag?

Nya kurser i Religionsvetenskap och lite framtidsplaner

Igår startade en ny kurs för terminen. Bibelvetenskap. Väldigt intressant för den som är intresserad av religion, som jag. Under terminen ska vi utefter ett vetenskapligt perspektiv inspektera och kanske till och med analysera Kristendomens heliga skrift som helhet. Kursen är uppdelad i två delar, Gamla Testamentet och Nya Testamentet. Igår började vi med det Gamla Testamentet och kommer koncentrera oss på den några veckor framöver. Som jag tror många känner till är ju Gamla Testamentet inte enbart Kristendomens heliga text men förekommer även inom Islam och är vad Judendomen kallar för TaNaK. Därför är den här delen extra intressant innan jag kommer koncentrera mig helt på enbart Kristendomen.

Nu när jag ändå har börjat skriva ett inlägg kan jag berätta lite om mina framtidsplaner inom Teologi. Jag har starka funderingar på att läsa utomlands. Det finns möjligheter att läsa Religionsvetenskap på bl.a. Irland och jag har pratat lite löst om det här med min andra hälft här hemma och kommit fram till att det faktiskt inte skulle vara helt fel att studera Religionsvetenskap på Irland och bo där i några månader. Sedan har jag tanken att när jag fått min kandidatexamen i teologi (om sisådär 3 år) ska jag och maken kanske ta oss iväg på en språkresa till Rom, Italien, och då tänkte jag också passa på att studera katolicismen mera ingående innan jag kommer hem och hänger mig åt protestantismen och svenska kyrkan.

På måndag börjar jag en till kurs som jag ska gå den här terminen. Tros - och livsåskådningsvetenskap. Egentligen hade de upprop redan förra måndagen men jag missade det pga att jag inte visste om jag hade kommit in på kursen eller inte. Så på mina första två timmar med Tros - och livsåskådningsvetenskap ska jag delta i ett obligatoriskt seminarium om en bok som jag beställt hem från Adlibris men inte fått än. Jag fick ta mig till Norrköpings stadsbibliotek och låna boken på svenska (fast enligt kurslitteraturhänvisningen ska den vara på engelska) och lusläsa den över helgen så att jag har någonting att komma med på seminariet på måndag.

Ofrivillig skrivtorka

Jag sov länge idag. Men jag är trött ändå. Märkligt vad jag alltid är trött. Det är som om kroppen gett upp.

Idag blir det en liten sväng på stan. Jag har lite småsaker att inhandla.

Jag hoppas att den här ofrivilliga skrivtorkan försvinner snart så att jag kan börja uppdatera min blogg regelbundet.

Vi får väl se.

Sunday

Jag är trött och lite grinig. Men det får man vara ibland.

Idag har jag varit hos en av mina fyra bröder och firat hans och hans sons födelsedagar. Mer än så har inte hänt idag.

Jag ska snart göra mig redo för sängen. Imorgon börjar en ny dag.

5 potentiella låtar

Jag har nu fem potentiella låtar till det kommande albumet. Men det är inte säkert att jag kommer välja alla fem iallafall. Mitt kommande album ska vara ett mästerverk har jag bestämt. XD

Låtarnas titlar kan jag dela med mig:
1. For now
2. Why you turn away when I step in to the room
3. Until end
4. Hey hey
5. Let me go, let me burn

Nytt och gammalt.

Jag har spenderat större delen av eftermiddagen med att skriva klart låten som jag började på igår. Den är färdig nu iallafall. Jag har även suttit och funderat en hel del kring hur jag ska lägga upp inspelningen av skivan, fotograferingen till skivomslaget och hur jag ska gå till väga med marknadsföringen.

I väntan på det nya får ni nöja er med det gamla:

How I used to be

Uppdatering och musikskapande

Jag är en aning trött. Jag var uppe tidigt imorse nämligen. Men ibland är det bra att gå upp tidigt och försöka hålla sig vaken hela dagen.

Idag fyller min mor år. Jag och maken var och fikade med henne i eftermiddags. Trevligt var det.

Den senaste timmen har jag sysselsatt mig med att spela gitarr och skriva på en låt. Den är halvfärdig. Har en del text och melodi att tillsätta innan den är helt klar. Det känns skönt att skapa musik lite smått igen. Jag har saknat det. Det är som att en stor del av mig bara vissnat bort, försvunnit. Men den ska blomstra fram igen har jag bestämt. Men jag har märkt att jag har svårare att skriva texter idag än vad jag hade för några år sen. Eller så kanske det har att göra med att jag ställt lite högre krav på mitt skapande? Här ska inte skrivas halvdan musik inte. Här är det rena mästerverk som gäller! XD

Lite off men tittar in då och då

Som ni har märkt så har jag varit lite off de senaste tre dagarna. Detta berodde på att jag pluggadet till en tentamen i Religionsvetenskap Etik som jag hade idag. Jag var fruktansvärt nervös imorse och ville bara fly långt bort från tentan men till min lättnad såg jag att frågorna var lätta och enligt mina egna beräkningar så ska jag bli godkänd. Förutsatt att jag faktiskt svarat rätt på frågorna. Men det kändes bra iallafall. De närmaste dagarna kommer jag spendera större delen av tiden med att plugga till ännu en tentamen som jag har på fredag. Den här gången i Religionsvetenskap Världsbilder och livsfrågor i Bibelns värld. Det är fruktansvärt mycket att läsa in men det är också ett väldigt intressant ämne.

Imorgon ska jag upp tidigt för att ta mig till badhuset och simma. Sedan ska jag spendera resten av dagen med nosen i kurslitteratur om Gamla och Nya Testamentet.

Wind of change

Det kliar i mina estet-fingrar! Jag vill plocka upp gitarren och sätta mig och skriva musik men det har jag inte tid med. Universitetsstudierna tar mycket av min tid just nu. Det är därför jag är lite off både hemma och på bloggen.

Men eftersom det senaste inlägget jag skrev var en musikvideo med Scorpions tänkte jag dela med mig av ännu en musikvideo med dem. En favorit bland många.

Scorpions - Wind of change

Dagens låt

Den här låten har jag haft på hjärnan hela dagen! Undrar varför.....?

Scorpions - Rock you like a hurricane



Bra klassisk 80-talsrock! Älska!!

Where am I now?

Medan jag suttit och tuggat kyrkohistoria har jag från och till funderat på min blogg och vad jag egentligen vill med den. Bloggen är ett redskap för mig. Ett redskap där jag kan dela med mig, lufta mina tankar och visa hur livet ser ut från mitt perspektiv. Jag har insett att jag misslyckats med detta i bloggen. För egentligen är jag mer intressant än vad jag verkar vara utifrån mina blogginlägg. För tio år sedan var jag en estetisk person. Mörk i själen men ändå livsglad. Jag hade inga som helst svårigheter att skriva ner mina tankar, som i flesta fallen blev gotiska dikter eller sångtexter på engelska. Jag försöker hitta tillbaka till den här personen. För det var då jag trivdes som bäst. Jag kunde få utlopp för min kreativitet genom skrivandet. Hur och när tappade jag den här delen av mig själv? Jag behöver nog ta en liten tripp down memory lane för att påminna mig själv om vem jag egentligen är. Det innebär att jag ska plocka fram alla mina gamla mörka dikter och sångtexter, läsa och begrunda dem. Då kanske jag hittar mig själv igen.

(bild hittad via google-sökning)

Kunskap för hjärnan är som tuggummi för munnen.

Var kommer dessa flummiga inläggstitlar ifrån kan man ju fråga sig. XD

Just nu sitter min hjärna och tuggar kyrkohistoria. Jag hoppas att kunskaperna fastnar och inte lyckas rymma den här gången. För jag har kommit fram till att min hjärna borde ha kommit tillbaka från sin semester som den tog i början av gymnasieåren. XD

Ändrade planer

Det blev ingen tidig uppgång för mig idag. Ingen träning heller. Men lite plugg har det blivit iallafall. Jag ska ägna mig åt pluggande resten av kvällen också. Det är bara det att jag känner mig så fruktansvärt seg. Jag kanske håller på att bli sjuk? Det vore ju så typiskt i så fall.

I know that you know that I know

Inläggstiteln är bara ren flumm från min sida. XD

Imorgon ska jag upp tidigt, ta mig till badhuset och träna. Sedan ska jag sätta mig på stadsbiblioteket och plugga tills händer och ögon blöder och hjärnan blir överhettad. Då har jag förhoppningsvis lärt mig någonting av den kristna kyrkans historia så att jag kan skriva min tenta på fredag.

Men snart ska jag lägga mig under täcket och sova gott.


(bild lånad via google-sökning)

Onyttigheter XD

Coca Cola
--

Marabou Kexchoklad


och serien Bones


Det är livet en måndagkväll!

(Bilderna är lånade via google-sökning och jag orkade inte leta efter en mindre bild på cola-flaskan. XD)

Panik panik panik!!!

Jag känner hur paniken växer i min kropp för var minut som går. Läxor på läxor, krav på krav. Istället för att faktiskt ta tag i det jag måste göra så tar det liksom stopp och jag sitter och stirrar på högen av uppgifter som jag måste ta itu med, högen av böcker som jag måste läsa inför tentorna. Jag kommer kollapsa av lättnad när det här är över. Må stressen och paniken i kroppen försvinna så att jag kan klara av det här så smidigt som det går.

Skola idag

Om en timma bär det av mot skolan för första gången det här året. Har en 4 timmar föreläsning att se fram emot.

Tjosan!

100 frågor om mig själv

1. Vilken svordom använder du mest? Fan

2. Äger du en iPod? Nej.

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Oftast 10.00.

4. Hur många resväskor äger du? Två

5. Använder du flip-floppar? När det är sommar

6. Var köper du dina matvaror ifrån? Oftast från Ica

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Det beror på vilket humör jag är på.

8. Vilken var den senaste filmen du såg? My fair lady med Audrey Hepburn

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? Jag umgås gärna med vänner men även med min make.

10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Om jag vann mycket pengar skulle mitt första köp vara en bil till mig själv. Sedan skulle jag bjuda mina vänner på en resa.

11. Har någon någonsin kallat dig lat? Min mamma. Haha!

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Aldrig.

13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Lyssnar på musik via dator, PS3 eller mp3-spelare. Och det är väldigt blandat.

14. Vilken är världens bästa artist just nu? Jag har alltid tyckt att Robbie Williams är bäst.
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Om någon berättat en hemlighet för mig så skulle jag ju självklart inte avslöja den.

16. När var det senast någon stötte på dig? Det kommer jag inte ihåg. Jag är ju gift och allt nu. Hehe!

17. Vad åt du till middag senast? Lasagne.

18 Använder du huvtröjor? Ja, jag har en rosa huvtröja som är min favorit.

19. Kan du vissla? Ja, jag kan vissla.

20. Vem var den senaste som ringde dig? Det var Jenny som ringde mig senast.

21. Vilken är din favorit attraktion på ett nöjesfält? Flumeride är min favorit på Liseberg i Göteborg. Annars tycker jag om Fritt Fall också.

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Det är inte helt omöjligt. Det finns alltid någon som är så idiotisk.

23. Vilket riktnummer befinner du dig i? 011

24. Tittade du på tecknat när du var liten? Åh ja. Vilken unge gjorde inte det?

25. Hur långt är det till ditt närmaste köpcentrum? Definiera köpcentrum. Räknas Maxi ute i Ingelsta?

26. Hur många syskon har du? Jag har 4 storebröder.

27. Är du blyg inför det motsatta könet? Bara i början när jag inte känner personen.

28. Vilken film kan du alla replikerna till? Kan inte alla replikerna till någon film men jag kan några repliker till flera olika filmer.

29. Äger du några popband t-shirts? Nej, inte popband t-shirts men däremot äger jag en Metallica t-shirt och en Nightwish t-shirt. Och det är ju definitivt inga popband.

30. När flög du senast? Jag har aldrig flugit i hela mitt liv. Jag har bara åkt båt.

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 stolar.

32. Läser du för skojs skull? Ja, när jag har tid och lust till det.

33. Pratar du några andra språk? Jag pratar flytande finska och en hel del engelska. Jag kan några ord på franska och japanska också.

34. Diskar du din egen disk? Ja, när maken inte diskar så är det jag som diskar. Men jag låter helst bli att diska.

35. Har du gråtit offentligt? Ja, när jag fick veta att min mormor hade gått bort så grät jag i skolan och på spårvagnen på väg hem.

36. Har du en stationär dator eller en laptop? Jag både en laptop och en stationär. Men just nu sitter jag vid min laptop.

37. Försöker du alltid lära dig nya saker? När tillfälle ges.

38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Inte just nu men jag vill nog ha en tatuering i framtiden.

39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Det är helt vad som känns rätt för personen. Det är ju romantiskt och omtänksamt när killen bjuder men om det känns konstigt så kan man ju dela på notan kanske.

40. Kan du kasta macka? Ja, det kan jag. XD

41. Har du någonsin varit på Jamaica? Nej, men jag skulle ärligt vilja åka dit.

42. Vad har du med dig in på bion? Två klubbor. Jag älskar klubbor!

43. Vem var din favoritlärare och varför? Min favoritlärare i gymnasiet var min lärare i Gehörs – och musiklära i trean. Han kändes äkta jämfört med de andra lärarna som verkade favorisera.

44. Har du dejtat någon av en annan religion? Nej, det har jag inte.

45. Vad har du för väder? Vädret är ganska milt just nu tror jag. Snön håller på att smälta bort sakta.

46. Har du en blogg? Ja, jag har en blogg som jag försöker hålla uppdaterad varje dag. Http://mittlivsomcatty.blogg.se

47. Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet? Mitt favoritämne i gymnasiet var musik. Men så gick jag ju Estetiska programmet musik också. XD

48. Gillar du att flyga? Jag har aldrig flugit så det är lite svårt för mig att svara på den frågan.

49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Ärlighet och förståelse.

50. När sov du senast på golvet? Det kommer jag faktiskt inte ihåg.

51. Vilken är din favoritdrink? Rom och Cola är gott!

52. Gillar du din boende-situation? Ja, det gör jag. Jag bor i en hyresrätt mitt i centrum.

53. Vilken är din mammas hemstad? Kemi, Finland.

54. Din pappas hemstad? Kemi, Finland.

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8 timmar sömn är ett måste för mig.

56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej, men jag stressar ändå.

57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej, aldrig.

58. Vilken är din favoritfrukt? Jag har ingen direkt favoritfrukt. Jag gillar apelsiner, clementiner och bananer. Aprikoser är också gott.

59. Äger du en digitalkamera? Jag äger en systemkamera. En Nikon D40.

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? Jag blir 26 år.

61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja, jag är jättepetig. Jag kan störa mig på särskrivning och sånt när jag läser andras bloggar.

62. Tror du på liv på andra planeter? Ja, det gör jag. Jag tror det är omöjligt att vi skulle vara helt ensamma i universum.

63 Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Min make.

64. Tror du att Gud är man eller kvinna? Jag tror att Gud har den formen man innerst inne själv vill att han/hon ska ha.

65. Vad var det senaste du åt? Lasagne.

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Jag kommer bäst överens med den personen som kommer bäst överens med mig.

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Det var mina bröder som fick välja mitt namn.

68. Gillar du senap? Senap är gott på korv med bröd och i ärtsoppa.

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? ”Allt kommer att ordna sig till slut. Det gör det alltid!”

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej, det är ingenting för mig. Jag håller mig gärna på marken.

71. Har du varit inblandad i en trafikolycka? Jag har blivit påkörd av en lastbil bakifrån när jag körde mammas bil. Men det var ingen allvarlig olycka och det var heller inte mitt fel.

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej, jag har aldrig beställt någonting från eBay.

73. Tycker du om att krama folk? Ja, kramar är trevliga.

74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, lite grann.

75. Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta? Alltid när jag läser Harlequin-böcker så gråter jag vid något tillfälle i boken. Haha. Jag är en sucker för romantik.

76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Jag har blivit jämförd med Anastacia. Det var någon som påstod att jag hade en liknande sångröst som hon. Men det trodde jag inte på då och det tror jag inte på nu heller.

77. Vad är du allergisk mot? Trädamm.

78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, varför skulle jag det? Jag är inte vegetarian.

79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Jag hade formodligen haft ett typiskt finskt pojknamn eftersom alla mina bröder har typiska finska pojknamn.

80. Vad är det första du gör när du går upp på morgonen? Går på toaletten. XD

81. Vilket är ditt roligaste barndomsminne? Jag har så många minnen från min barndom att det är svårt att svara på den här frågan.

82. Vad får dig att gråta? När jag känner mig missförstånd och inte kan förklara vad det är jag vill få fram.

83. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Mina bröst.

84. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Resten av kroppen.

85. Vem är din knasigaste vän och varför? Alla mina vänner är knasiga på ett positivt sätt. XD

86. Har du gjort någonting olagligt någon gång? Vad? Kört lite för fort när jag varit ensam på en väg. Men jag är väl inte den enda med körkort som har gjort det någon gång?

87. Vilken musikkonsert var du på senast? Räknas musikalen ”Mamma Mia”?

88. Vad har du för färg på tandborsten? Min tandborste är ljusblå och vit.

89. Har du varit med på tv någon gång? Nej, det har jag inte.

90. Har du levande blommor hemma? Nej, mina katter har en tendens att äta upp alla levande växter.

91. Vilken är den dominerande färgen i din garderob? Svart.

92. Har du körkort? Ja, sen jag var 23 år.

93. Har du en bästis? Jag har flera bästisar.

94. Hur ser dina sängkläder ut? Just nu är de svarta med kinatecken på.

95. Vad får dig att koppla av? Serie-tittande får mig att slappna av lite grann. Annars är simning ett bra alternativ.

96. När skrattade du hjärtligt senast? Det var ett tag sen jag skrattade hjärtligt.

97. Vad ska du syssla med när du blir pensionär? Jag ska resa och handla hem en massa presenter från olika länder till mina barn och barnbarn.

98. Vilken var din bästa ålder? När jag var 19 år. Det var året jag träffade min make.

99. Berätta om någonting du ångrar. Min filosofi är att aldrig känna ånger för saker man har gjort. Det leder bara till depression och tråkigheter.

100. Vad skulle du helst av allt vilja göra just nu? Just nu skulle jag vilja befinna mig i Rom på en romantisk nattpromenad.

Tentor att se fram emot

Imorgon börjar skolan igen. Jag har två tuffa veckor framför mig med tentor i Bibelhistoria, kyrkohistoria och Etik. Och än har jag massor kvar att plugga in. Första tentan är på fredag. Håll tummarna för mig!

Nu åter till pluggandet.

Idag

Idag blir det pluggande och tittande på serien Psych mellan varven. Man behöver ju en liten paus då och då.

Bad mood!

Det här är kanske PMS:et som talar men jag är väldigt less på precis allting just nu. Ingenting jag gör blir rätt. Och jag är för distraherad för att ta tag i pluggandet för tillfället. Jag vill egentligen ingenting annat än att stirra upp i taket och låta timmarna gå tills jag lappat ihop mig själv och slutar vara less på allting. Mensvärk har jag också... Blä!!



Det ser också ut som att jag har en bad hairday!

Nina's got the hick-ups

Här sitter jag och hickar. Ganska irriterande. Fast om man är ensam hemma så behöver man ju i och för sig inte bry sig om att man låter så där roligt när man hickar. Man kan sitta och hicka med öppen mun och låta ännu mera. Ganska underhållande... om man är lätt uttråkad som jag.

Dagens katt - 6 januari 2011

Dagens katt blev Lilleman. Han älskar snören, precis som alla katter.

Dagens katt(er) - 3 januari 2011

Dagens katt(er) idag fick bli våra pojkar Lilleman och Walle. Så här kan det se ut när matte sitter vid sin dator och försöker läsa bloggar och titta på serier. Ibland ligger det tre katter här och trängs. XD




Bilderna till Dagens katt-inläggen tar jag oftast med min mobilkamera.

Det här med att sova bort halva dagen...

...förstör bara!

Det var meningen att jag skulle börja äta regelbundet idag. Ni vet: frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, kvällsmål. Men det sprack när jag vaknade kl.12.00 mitt på dagen. Därför har jag och maken idag bestämt att vi ska gå och lägga oss INNAN kl.24.00 i fortsättningen. Det är ganska dumt att vara vaken till tre på natten varje dag och sedan sova bort halva dagen.

Jag avslutar det här inlägget med att önska mig själv lycka till med att gå och lägga mig tidigare och börja äta regelbundet.

Dagens katt - 2 januari 2011

Dagens katt idag är vår egna tiger Walle. Han har inte riktigt förstått att han är en enorm kisse och att han inte längre får plats i små utrymmen eller att han är så tung att han inte kan ligga på mattes arm en längre stund innan den domnar bort.

Trött och seg och hungrig

Jag är trött och vrålhungrig. Jag vaknade för en halvtimma sen men jag vill slänga mig i sängen igen och bara sova. Jag kanske håller på att bli sjuk?

Idag är det iallafall tvättdag. Kl.14 ska jag och älsklingen pallra oss ner till tvättstugan med en himla massa tvätt. Skönt att få lite rena kläder.

Men först är det lunch som gäller!

Dagens katt - 1 januari 2011

Årets första dagens katt blir vår lilla knasiga tös, Maya. När hon inte ligger på terrarielampan och värmer sig spenderar hon mycket tid med att jama på matte. XD

Min kväll

Jag har spenderat kvällen med att rensa mobilen. Jag förde över alla 646 bilder jag hade på den till datorn och sedan raderade jag dem på mobilen. Jag förde även över alla videos jag filmat och raderade dem på mobilen sen. Och så bytte jag musik. Nu kan jag fylla mobilen med nya bilder och videos för år 2011 och lyssna på musik som jag inte har tröttnat på. XD

Resterande kväll, innan läggdags ska jag se ett eller två avsnitt av Psych.

Välkommen 2011!

Ett nytt år har tagit sin början och lovar om nya överraskningar och möjligheter. Det är nu det är tid att ta tag i sina nyårslöften. Och det är precis vad jag ska göra. 2011 är det år då jag ska gå ner 40 kg i vikt och bli frisk och lycklig. Mitt mål är att bli fri från den här tunga kroppen och dess "åkommor" som hindrar mig från att ha kul. Jag SKA klara det här!
Rss