The mummification process

Det här tyckte jag var väldigt intressant!

Jag är lite seg i starten

Jag vet att jag lovade att lägga upp bilder från Liseberg. Och jag lovar, det kommer! Snart. Så fort jag har tagit mig tid till att lägga in bilderna i datorn.

Grillat!

Snart ska vi äta grillat. Så gott det ska bli! Vi har älsklingens syster med sambo, deras bror och mor på besök här. Och jag är såååå hungrig!

Tiden räcker inte till känns det som.

När jag har tid över så ska jag berätta om Göteborgs-resan som vi gjorde i torsdags. Jag ska även lägga upp lite bilder som jag tog när vi var där.

Det är konstigt egentligen hur tiden nästan inte räcker till när älsklingen är hemma. All tid går åt att umgås med varandra och vänner och familj. Men det är skönt att komma ifrån datorn.

Imorgon bär det av på äventyr på västkusten.

Imorgon bär det av till Göteborg tillsammans med ett par vänner. Tyvärr blir det inget shoppande då jag inte har några pengar till det men jag får ägna dagen åt att fönstershoppa istället. Lite tråkigt men ingenting att göra åt.

Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag sova. För imorgon blir det att gå upp tidigt.

Godnatt!

Godnatt dårå!

De senaste dagarna har jag förlorat mig i reseparlören om Rom som vi köpte i söndags. Jag har snart läst igenom hela. Och när jag har gjort det är det dags att börja planera vad vi ska hitta på under de 8 dygn vi kommer att befinna oss i den stora antikfyllda staden.

Alldeles snart ska jag gå och lägga mig.

Sovit.

Jag har sovit halva dagen idag. Vi får se vad som händer nu.

Bio - Prince of Persia

Vi var och såg Prince of Persia och jag måste säga att filmen var helt klart sevärd. Se den!

Måndagar är sega dagar ibland.

Dagen har präglats av städning. Men det är fortfarande massor kvar att göra men det får vi fortsätta med imorgon. Jag har rensat ut min garderob och ska gå ner till Myrorna med tre papperspåsar fulla med kläder som jag inte vill/kan ha längre.

Jag känner mig väldigt seg för tillfället.

Kl.18.15 ska vi gå och se Prince of Persia på bio.

Men innan dess ska vi hinna äta middag.

En stillsam söndag

Idag promenerade jag, älsklingen, Robert och Viktoria ut till Hageby Centrum och strosade bland butikerna. Jag och älsklingen hittade en Rom reseparlör och karta över staden på Bokia och självklart köpte vi dem då vi ska åka till Rom på bröllopsresa i augusti. Jag spenderade eftermiddagen med att läsa i reseparlören och drömma mig bort till den tiden vi kommer att befinna oss i Rom. Jag ska planera våra dagar riktigt noga så vi inte missar någonting. Fast med tanke på hur stort Rom är så KOMMER vi missa en massa. Men då kan man ju alltid återkomma om man vill. Jag föreställer mig romantiska kvällspromenader, shopping och kultur under våra åtta dygn i staden. (Vi får se hur det blir med bloggandet då, men det är ju ett tag kvar innan vi ska iväg).

Snart ska vi ut på en kvällspromenad. Och sen ska vi nog ta det väldigt lugnt resten av kvällen.

Godnatt och sov gott!

Snart är det dags att krypa in under täcket och sova gott. Ikväll umgicks vi med älsklingens bror Robert och hans flickvän Viktoria. Vi satt på Bishop Arms och bara hade det väldigt trevligt!

Vi får se vad som sker imorgon.

Ryggvärk

När vi kom hem inatt efter att ha varit hemma hos Chaya-chan och hennes fästman och grillat och haft trevligt så hade jag ryggvärk. Det har jag fortfarande! Det värker som attan och det driver mig till vansinne. Vaknade ett flertal gånger inatt av att det gjorde ont i ryggen och jag hade svårt att hitta en bekväm ställning att sova i.

Jag var en snabbis på stan idag. Jag strosade runt ensam bland klädaffärerna i jakt på en klänning. Men jag besökte bara två gallerior av de fyra som vi har här i stan. Det blev Spiralen 1 och 2. Orkade inte gå vidare mot Linden och Domino så jag gjorde en tvärvändning, gick till Ica och sen hem (som ligger typ 2 minuter från galleriorna). Hittade en klänning jag egentligen vill ha men av någon anledning köpte jag den inte. 149kr kostade den. Och sen fanns det en rosa stickad bolero som kostade 129kr som jag ville ha. Men den köpte jag inte heller. Har ju bara 200kr att röra mig med och då är det lika bra att spara dem tills vi åker till Göteborg på torsdag. Men det hade inte varit fel med en ny sommarklänning. Men det får vänta.

Nu ska jag gå och lägga mig raklång på sängen och hoppas på att ryggvärken ska försvinna av sig själv.

Fredag!

Det är sommarväder och ikväll ska vi hem till ett par vänner och grilla. God mat och god dricka och kvällen är gjord!

Sommarplaner

Sommaren 2010 kommer att bli en händelserik sommar för mig. Tre ganska så stora saker är inplanerade. Eller snarare två stora saker och en liten. Först nu den 27 maj ska jag, älsklingen och två vänner ta en roadtrip till Göteborg och vara där en hel dag. Sen kommer det att vara ganska stilla i två månader och då den 31 juli ska vi gifta oss. Och två dagar senare sitter vi på flygplanet på väg till Rom, Italien. Det blir min sommar. De två första månaderna går helt enkelt ut på att planera allt det sista inför den stora dagen den 31 juli så jag kommer inte ha mycket tid över till annat än kanske lite picnic och roligheter på hemmaplan.

Glömt bort att blogga.

Jag glömde helt och hållet bort att blogga igår. Igår var det 1-års jubileum för bloggen. Men för mig verkade det inte vara så viktigt att fira den eftersom jag glömde bort det helt. Inget man kan göra åt nu.

Jag har varit helt inne i utformningen av bröllopsfestprogramet att jag nästan glömt bort allt annat. Älsklingen tyckte att jag skulle installera Open Office på datorn och använda det istället för Word. Och vad jag märkt än så länge så finns det lite fler funktioner i Open Office än i Word. Men det kanske bara är jag som tycker det?
Men festprogramet börjar iallafall att ta form nu och det är skönt. Sen är det bara att göra småändringar sista veckan innan själva bröllopet om det skulle behövas.

Snart är sommaren här, plocka blommor och bär....

Det är riktigt kvavt väder ute idag. Ett enda steg utanför dörren och man blir genomsvettig.

Jag och älsklingen gick ner till Skatteverket idag och lämnade in ansökningarna för Hindersprövning och efternamn. Det blev Andersson. Dock kommer jag att behålla mitt nuvarande efternamn som mellannamn. Så jag kommer att heta Kaakinen Andersson. Och kanske någon gång i framtiden byter vi efternamn till något eget om vi får.

Fritt fall!

Idag har jag haft fullt upp med ärenden på stan och tvättstuga. Just nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem från bion så att vi kan hämta upp den sista tvätten innan vi ska lägga oss för att sova.

Min lilla kissemiss Maya ramlade ut genom fönstret idag, och vi bor på tredje våningen mitt i stan. Som tur var så kom två snälla tjejer gående och såg detta och bar upp henne till oss igen. Maya klarade sig utan skador men var väldigt skärrad och har legat och vilat sen dess. Hon hade landat på sina tassar men verkar som sagt inte ha ont någonstans. Hon jamade och skakade när vi tog in henne igen. Stackars liten! Vi hade av misstag lämnat fönstret öppet när vi skulle gå ner i tvättstugan och hämta upp lite tvätt. Från och med nu ska vi vara jättenoga med att kolla att alla fönster är stängda när vi lämnar lägenheten!!

Audrey Hepburn

Igår spenderade jag kvällen med att titta på två Audrey Hepburn-filmer. Roman Holiday (svensk titel: "Prinsessa på vift inspelad 1953) och Love in the afternoon (inspelad 1957). Vi får se vilken Audrey Hepburn-film jag väljer att titta på idag.

Fullt upp...

Det blir en väldigt sen middag för mig idag. Jag har helt enkelt inte hunnit äta middag. Efter lunchen började jag städa här hemma och timmen innan underbara Linnéa skulle komma så blev jag klar och då var jag för utmattad för att laga mat så jag satte mig i soffan och läste istället. Linnéa gick iväg för en liten stund sen och jag ska ta mig till köket och fixa iordning en liten middag till mig själv.

Sovit halva dagen....tihi!

Idag har jag sovit halva dagen. Inte bra! Jag vaknade vid tio i ett men jag gick inte upp förrän tio i två. Och här sitter jag nu. Vrålhungrig är jag och så måste jag städa. Vid 18-tiden kommer underbara Linnéa hit och vi ska titta på sånger. Hon ska nämligen sjunga på bröllopet. Vi kanske hinner sjunga en trudelutt tillsammans ikväll också. Jag har saknat att sjunga med henne.

Men nu ska jag koka nudlar och sen ska jag börja städa.

Fredagsnatt

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen de senaste dagarna. Men jag ska försöka ändra på det, för på tisdag är det årsdag för bloggen. Ett år har den varit igång, mer eller mindre. Jag startade den iallafall den 18 maj 2009.

Men nu är klockan mitt i natten och det är dags för mig att sova. Imorgon ska det städas här hemma och sen på kvällen ska jag få besök av en vän.

Godnatt!

Dagens katt. =)

Min lilla sötnos Maya blev helt till sig när jag blåste såpbubblor i köket idag.

Händelserik dag idag

Jag orkade inte spela in en ny rytmspelningsvideo idag. Jag har varit ute och ränt hela dagen och när jag kom hem ville jag koppla av med lite serietittande för att sen kunna ta tag i mitt notskrivande. Det jag arbetar med just nu är de olika instrumentstämmorna till min senaste låt. Den här låten är väldigt hemlig och kommer att förbli hemlig tills den är helt klar och till efter att jag framfört den på mitt eget bröllop. Men efter det kommer låten finnas tillgänglig på ett eller annat sätt för dem som är intresserade av att lyssna på den.

Nu ska jag gå och se klart ett par avsnitt av "Pang i bygget" och sen ska jag sussa gott!

Godnatt!

Så är det!

Idag ska jag gå och titta in en nybyggd inspelningsstudio som min gamla gymnasielärare äger. Han slutade som musiklärare och tog tillfället i akt och byggde en studio istället och skapade ett eget företag. Starkt gjort tycker jag!
Det kanske blir så att jag spelar in några låtar där i framtiden. Jag har iallafall planerat att spela in en till att börja med. Men inte idag. Idag ska vi bara titta. XD

Så det är dags för mig att klä på mig, äta en sen frukost och vänta på Chaya-chan som ska hålla mig sällskap idag.

Uppe sent som vanligt

Klockan är strax över halv två på natten men jag har inte gått och lagt mig än. Jag tog ett nattbad och sen fick jag för mig att jag skulle skriva en CV och personligt brev men så fastnade jag framför ett avsnitt av The Big Bang Theory istället. Ska alldeles snart gå och lägga mig.

Eftersom det fanns de som obviously trodde att jag skämtade med min rytmuppspelning så kommer det en ny video imorgon där jag använder mina bongotrummor istället.

Godnatt på er!

Rytmer...

Efter att jag en stund skrivit noter bestämde jag mig för att köra lite rytmer. Med hjälp av mina trummpinnar och vårt guitarhero-trummset delar jag med mig av mina lärdomar och en rolig rytm.

Enjoy!






Update: Jag kanske skulle ha nämnt tidigare att jag var ute efter det där monotona lätet. Jag använde GuitarHero-trummorna för att jag inte äger någon övningspuka och GH-trummorna är det enda jag har tillåtelse att slå på med trummpinnar. Så det är meningen att det ska låta monotont (entonigt) och det man ska lyssna på är RYTMEN. Det finns inga toner och ingen melodi i rytmspelning.

Musik är mitt liv!

Efter fika, snabbtitt på stan och en tripp ut till Maxi med en vän är jag lite smått sömnig. Men här ska inte sovas. Jag måste göra klart noterna till mitt senaste alster. Och så måste jag klura ut vilka instrument jag ska använda i låten. Och hur sångstämmorna ska låta. Det är mycket arbete med en låt om den ska bli helt klar. Men man får en sådan kick av att höra hur en låt växer fram och blir någonting fulländat. Musik är verkligen mitt liv!

Irriterad idag...

Efter en dålig natt och en lång sovmorgon sitter jag nu här vid datorn med en stor katt liggandes på min arm och är vrålhungrig.

Gjort illa mig i foten har jag också.

Och när hör folk av sig till mig om dom kommer på bröllopet eller inte? Visst, jag har satt ett o.s.a till den 14 juni. MEN det var många som fick sina inbjudningar för två veckor sen och på den tiden tycker jag att man borde ha bestämt sig. Men det är väl bara jag som är stressad....

Från det ena till det andra - ett känslomässigt kaos!

Det slog mig precis att jag skiftat från en sinnesstämning till en annan under hela dagen. Från nervös till "det-får-gå-som-det-går"-attityd, från "det-får-gå-som-det-går" till lugn och tillfreds med livet, från lugn till rastlös och från rastlös till stressad. Nu börjar jag känna mig lite lugn igen. Vi får väl se hur länge det håller i sig.

När stjärnorna inte vet var de ska ta vägen

Det känns som om jag har massor att göra fast jag egentligen inte har det. Jag stressar upp mig för ingenting. Det är resultatet av att ha varit arbetslös för länge. Man känner att man är tvungen att prestera och göra saker för att alla runt omkring inte ska tycka att man är lat. Jag kämpar med att hitta meningsfull sysselsättning, någonting att göra om dagarna. Men det går framåt. Och det är väl det som är huvudsaken.

Det var månader sen jag skrev på min självbiografi. Jag fastnade och sen gick jag och gjorde någonting annat. Jag har gjort någonting annat sen dess. Nu kanske det är dags att ta tag i mitt livs verk igen. Det ska bli klart! Så är det bara! Det spelar ingen roll hur lång tid det tar. Det SKA bli klart!

Känner mig lugn och harmonisk för tillfället.

För en liten stund sedan kom jag hem från finska Mors dag-firande i S:t Johannes kyrka och församlingslokal. Kände mig ganska tillfreds med livet när jag i sakta tempo promenerade till Ica mitt i stan och sedan hem.

Jag är fruktansvärt sällskapssjuk också. Men jag känner mig ändå lugn och tillfreds med tillvaron.

Eftersom det är söndag idag ska jag skämma bort mig själv med en dundermiddag. Det blir kycklingfilé, jasminris och currysås. Och sallad till detta förstås. Haha! För mig är det en dundermiddag med tanke på att jag inte äter ordentligt om dagarna.

Det kanske finns någon vän därute som vill komma och äta middag med mig den här söndagkvällen? Vi får se vad som sker...

Finska mors dag imorgon, söndag.

Nu är det dags att gå och lägga sig. Jag ska inte vara vaken till klockan fem på morgonen en gång till. Jag måste upp tidigt imorgon. Det är nämligen mors dag i Finland och vi sverigefinnar firar ju självklart detta med fest för våra fina mammor. Imorgon ska jag alltså sjunga och kompa allsånger på vår tillställning i S:t Johannes församlingslokal.

Men nu: borsta tänderna och gå och lägga sig för att sussa gott.

Jag vill ut och gå!

Det kryper i benen! Jag vill ut och gå trots att det är blött ute. Lite vatten har inte skadad mig någonsin. Vi får se om jag vågar mig ut ensam lite senare på en lång promenad runt stan.

Jag glömde bort tiden...

Jag var vaken till kl.5 imorse. Jag fastnade framför Supernatural och när jag tittade på klockan var den helt plötsligt kvart i fem och det var ljust ute. Snacka om att jag blev paff. Jag tittade på klockan när den var typ halv elva på kvällen och tänkte "Ett avsnitt kan jag se innan jag går och lägger mig". Ett avsnitt blev två avsnitt. Två avsnitt blev nästan en hel säsong. Haha! Och när jag tittade på klockan igen så var den kvart i fem. Då var det bara att stänga ner och gå och lägga sig. Jag vaknade strax efter kl 13 idag. Och jag är vrålhungrig. Jag har inte ätit någonting än. Men jag tänkte att jag skulle gå ner och beställa en pizza eller en kebabtallrik till mig själv. Det är jag värd!

Friday

Chaya-chan kom hit på morgonkvisten. Vi åt frukost tillsammans och sen gick vi på en promenad. Jag har kommit in i det här med att gå promenad varje dag nu. Det är bra!

Vad ska man hitta på resten av dagen då? Busa med kissekatterna, ligga i min bäddade säng och stirra upp i taket, sjunga lite, läsa bok och sedan avsluta dagen med Bacardi Breezer eller Martini Bianco med fruktsoda eller sockerdricka. Det är ju ändå fredag idag.

Så härligt med kvällspromenader

Jag kom alldeles nyss hem från en kvällspromenad med en vän. Det är såååå skönt att vara ute och gå på kvällen. Vinden i håret och kvällsluften i lungorna. Och så sover man så gott sen.

Nu ska jag se några avsnitt av Supernatural (som jag börjat att se från början för typ tredje eller fjärde gången).

Mitt liv ÄR innehållsrikt, vad andra än tror!

Min mor ringde och frågade mig imorse om vad jag gör om dagarna då jag inte var på kören i tisdags. Jag sa att jag hade massor att göra. Ta hand om hushållet och så. Men hon köpte det inte. Hon tror med andra ord att jag sitter här hemma och latar mig hela dagarna. Vilket alls inte stämmer. Visst att jag har mycket ledig tid men jag har även saker att göra. Planera bröllop, diska, laga mat, ta hand om djuren, dammsuga golven när det behövs, handla, plocka undan saker som ligger framme osv. Jag gör ju inte allt varje dag. Men jag varvar det med jobbsökande och promenader med vänner. Mitt liv är väldigt innehållsrikt iallafall även om det är sådana där banala saker.

Dessutom försöker jag skriva musik för fulla muggar. Det tar upp minst 2 timmar varje dag.

Gå, gå och åter gå

Det kryper i benen.

Jag känner mig rastlös.

Jag vill ut och ta en kvällspromenad!

Någon som känner sig manad att följa med?

Svar på frågestunden.

Jag lovade ju att jag skulle svara på frågorna som jag fick under min frågestund. Så här kommer svaren.

Rebecka ställde frågan:
Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?

Jag måste ärligt svara att jag inte följt den bloggen alls. Jag har ingen som helst koll på någon "storblogg" förutom Fokis.


Chaya ställde frågorna:
Hur/när/varför fastnade du för den berömda zebrasjalen? OCH varför dycker den inte upp lika ofta i dag?

Haha! Jag kanske ska börja berätta vad det handlar om för de som inte känner till Zebrasjalen. Det var så att under hela gymnasietiden hade jag en jättestor palestinasjal, eller vad de nu kallas, i svartvitt zebramönster. Jag älskade den sjalen (älskar den fortfarande) och jag hade den JÄMT runt min hals. I trean gjordes det en dikt om mig, som skulle vara med i en årskatalog, och i den dikten nämns zebrasjalen. Jag fastnade för den när jag jobbade i en souvernir/presentbutik i Kolmården där jag en dag fick packa upp sådana sjalar för att sälja dem till kunderna. Och jag älskade det mjuka tyget och hur sval den kändes mot kroppen så därför var jag ju självklart tvungen att köpa den. Och efter den dagen var jag hooked. Det var min grej. Min trademark så att säga.

Att den inte dyker upp lika ofta idag är för att den har varit gömd längst inne i garderoben sen jag och min älskling flyttade ihop. Men nyligen så hittade jag min älskade zebrasjal igen efter en liten vårstädning i garderoberna och nu kommer jag att ta den i bruk ännu en gång. Den har inte sett sina sista dagar kan jag lova.

Och bara för det måste jag ju dela med mig av dikten som skrevs om mig av mina klasskamrater tredje året i gymnasiet.

Nina håller Madde kär, om hon nu i skolan är.
Zebrahalsduken hon runt sig svingar
och på fingret bär förlovningsring(ar).
När hon på finska babblar, ingen fattar vad hon tjabblar.
Nina sjunger som en gud, stor kontrast till hårdrockens oljud.

Jag är ganska imponerad och glad över att dom faktiskt fick med min zebrahalsduk i dikten. XD

Ariena ställde många frågor:
Hur många läsare har du?

Den senaste tiden har det varit väldigt segt med läsare här på min lilla blogg. Jag är ju ingen storbloggare direkt. Det har varit mellan 11 och 20 st läsare de senaste veckorna. Men jag hoppas på att kunna locka till mig fler.
Skall du ha fler trubadurkvällar?
Jag hoppas på att jag ska ha fler trubadurkvällar. Det var riktigt kul sist trots att det inte var så mycket folk. Men jag fick spela och sjunga iallafall och det är det som betyder någonting. Men just nu kan jag bara vänta och se om de hör av sig igen och vill att jag ska spela hos dem igen.
Varför vill inte walle att mössor skall vara på hatthyllan?
Haha! Det var en mycket bra fråga som jag inte annat kan göra än spekulera och gissa mig fram svaret på. Det kan ha att göra med att han tycker att mössorna och halsdukarna inkräktar på hans revir och att de inte får ligga där för att det stör honom. Man vet aldrig riktigt vad den där katten tänker ibland. Haha.
Vad har du för sovställning?
Jag brukar ligga på sidan. På vänster sida rättare sagt. Med ena benet rakt och det andra benet böjt som stöd så att jag inte hamnar på mage. Sen tycker jag om att ligga på mage när jag är supertrött och vaknar mitt i natten eller tidigt på morgonen och vill fortsätta sova. Då är det riktigt najs att ligga på mage med armarna under kudden och bara somna om.
Hur många dagar är det kvar till bröllopet?
Haha, jag var tvungen att ta upp min kalender i mobilen och räkna. Med onsdagen den 5 maj är det 88 dagar kvar till bröllopet.
Hur många inbjudan är gjorda?
Alla inbjudningar är gjorda. Dock har jag inte skickat iväg exakt alla än. Men det ska göra under veckan.
Hur mycket har ni kvar att "klaffa" innan bröllopet?
Det är ändå en del kvar som ska göras. Vi måste fixa hindersprövning, beställa bröllopstårtan, prata med prästen, göra festprogrammen, handla in dricka och en massa annat som ska göras. Det blir en himla lång lista om jag ska räkna upp allt.
Vad är dina drömmar just nu, vad vill du bli?
Min dröm just nu är att spela in ett album och sälja den och förhoppningsvis tjäna pengar på den. Min dröm har alltid varit att bli musiker och det har inte ändrats.
Hur tror du ditt liv är nästa år?
Det där är en svår fråga att svara på. Förhoppningsvis har jag kommit in i äktenskapet ordentligt och att jag har något att göra om dagarna så att jag inte blir tokig av att sitta hemma och glo. Jag hoppas att jag har lyckats bygga upp en liten musikkarriär.
Vad är ditt livsmål?
Vilka svåra frågor du ställer! Haha! Mitt livsmål är att bli lycklig. Att vara tillfreds med det jag gör om dagarna och inte känna någon press på mig att prestera och göra saker som jag egentligen inte vill göra.
Vilka ställen i världen vill du besöka innan du dör? då menar jag inte bara vilka länder utan exempelvis om du vill se eller vara uppe i eifeltornet osv.
Nu när du ändå nämde Eiffeltornet så kan jag lika gärna säga att det inte vore helt fel att besöka Eiffeltornet. Att uppleva pulsen i New York, se Big Ben i London, promenera längs stränderna i Thailand, gå en shoppingtur i Tokyo, fotografera Colosseum i Rom (vilket jag kommer få göra på min bröllopsresa i sommar), åka i en gondol i Venedig, stå framför operahuset i Sydney, besöka pubarna på Irland, höra äkta skottar spela säckpipa i Skottland. Nu kan jag inte komma på fler ställen jag vill besöka eller saker som jag vill uppleva. Men det kommer säkert fler med tiden. Hihi!

Daniel ställde frågorna:
Första kärleken? Kyssen? tungan i halsen?

Första kärleken upplevde jag när jag var 10 år gammal. Hihi! Det var grannens dotterson som var två år äldre än mig som jag umgicks med under en hel sommar. Och det var faktiskt av honom jag fick min första kyss och tungan i halsen. Haha! Dan hette han. Han lurade iväg sin lillebror, som var lika gammal som mig, för att få vara ensam med mig i kojan som vi hade byggt tillsammans. Och då sa han åt mig att luta mig fram emot honom och då kysste han mig. Det var som en dröm för jag hade varit kär i honom ända sen jag såg honom första gången. Och nu satt han där och kysste mig. Jag fnittrade, rodnade och flög som på moln när hans lillebror kom tillbaka till kojan. Och självklart undrade lillebrodern vad som pågick. Men det var vår lilla hemlighet! Hans lillebror, som jag senare fick veta var kär i mig samtidigt, fick aldrig veta någonting. Hihi!

 


Tack för kvällspromenaden.

Kom alldeles nyss hem från en sen kvällspromenad med en vän. Det var riktigt skönt att vara ute i kvällsluften och röra på sig och jag gjorde av med en hel del energi så att jag kan sova gott inatt.

Nu ska jag se ett par avsnitt av anime-serien Card Captor Sakura och sen ska jag sova gott för att imorgon ta en morgonpromenad med Chaya-chan!

Rastlös

Jag är så satans uttråkad att det driver mig smått till vansinne!

Inte kan jag sitta och spela piano heller då jag känner mig så otroligt rastlös. Jag vill gå ut och gå men det verkar inte finnas någon som känner för det och det är så tråkigt att gå ut själv. Jag måste göra mig av med lite energi. Det får kanske bli ett danspass framför tv:n.

Nattligt bad

Jag har spenderat hela kvällen med att titta på Supernatural. Älskar den serien.

Nu är det dags för ett nattligt bad i badkaret.

Vad som sker imorgon vet bara gudarna (om det nu finns några).

Glöm inte!!

Jag har fortfarande min frågestund i gång. Så kom igen nu, klicka in er HÄR och ställ frågor nu. Jag svarar på dem imorgon!

Bara vatten...

Jag kom hem från en lång promenad runt Strömmen för en liten stund sedan. Det var Chaya-chan som tvingade upp mig till halv nio för att promenera en stund. Nu värker knäna och jag känner mig som en gammal tant. XD

Och nu sitter jag här, med ett 0,5 liters Spendrup's Original glas fyllt med vatten och is och funderar över vad som sker idag. Så fort jag tar en klunk vatten möts jag av orden "Inga tillsatser. Bara öl." i botten av glaset och det känns lite...fel. Det är bara vatten i glaset, jag lovar!

Dålig morgon.

Det känns som om den här dagen kommer att bli seg och deprimerande, även om solen lyser.

Det är aldrig bra att vakna gråtandes på morgonen och må dåligt inombords. Gör man det går det bara neråt därifrån resten av dagen.

Men jag hoppas på att det inte blir så som jag tror att det blir idag. Jag orkar inte med en sådan dag då allt går fel och man bara vill gömma sig under en stor sten och aldrig komma fram.

Iron man 2

Igår kväll var jag och ett par vänner och såg Iron Man 2 på bio. Jag satt som fastklistrad framför bioduken och kände att det var skönt för en gång skull att tänka på någonting annat. Riktigt bra film. Helt klart sevärd!

Iron Man!


Robert Downey Jr som Tony Stark aka Iron Man

(Bilderna hittade via Google-sökning).

Lite disträ

Jag har varit lite disträ och pga detta har bloggen blivit lidande.

Igår var jag på Bacchus Bakficka och åt en god middag tillsammans med ett par vänner.

Ikväll ska jag bjuda hem en kompis på middag och sen ska vi gå på bio och se Iron Man 2.

Mycket mer än så har jag inte att berätta.
Rss