Mina katter och deras personligheter

Walle. Herren i huset! Kelar helst inte när de andra två tittar på (man måste ju vara cool!). Jamar som om världen går under när han tycker att han blir orättvist behandlad. Plockar ner gästernas mössor, halsdukar och vantar från hatthyllan för att de inte ska ligga där (det är ju bara mattes grejer som får ligga där). Är först på plats vid ytterdörren när det ringer på för att antingen välkomna eller dissa vem det nu är som kommer på besök. Underlåter sig till att kanske hälsa om det är någon av väsentligt intresse. Håller uppsikt över allt som händer i hemmet genom att titta ner på allt och alla från sin plats på garderoben i hallen.



Maya. Hemmets äkta dam och mamma. Ligger antingen på terrarielampan och sover för att det är så varmt och skönt där eller följer efter matte med höga jamanden i hopp om kel eller mat. Sitter ofta vackert för att bli beundrad av alla. Tar hand om Lilleman genom att tvätta honom grundligt, jama på honom när han gör något som han inte får och kommer springandes så fort han jamar för att se om det är någonting hon kan göra.  Tycker om att sova på mattes arm eller trampa på mattes mage.



Lilleman. Minstingen i huset. Leker och har ständigt ner saker på golvet. Jamar som om världen går under eftersom han inte hör var resten av familjen befinner sig om han är ensam i ett rum. Är för nyfiken för sitt eget bästa och brottas gärna med dammsugaren när det är städdag, medan de andra två flyr för sitt liv. Har lärt sig att känna av vibrationer i golvet när någon närmar sig honom och spinner så fort man tar på honom.

chaya säger:

Perfekt beskrivning!

 2010-11-14     22:45:43
Jonesy säger:

Så fina! Lilleman är nog favoriten (har ju bara bilderna att gå på) eftersom han är så otroligt fin i sin underbara kritvita färg!

 2010-11-15     09:41:00     http://jonesythekatt.blogg.se/
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?