Väl Godkänt

Nu sitter jag på skolan och väntar på att få träffa studievägledaren. Vi ska lägga upp ett litet framtidsschema som jag ska följa ett tag framöver, vilka kurser jag ska läsa osv.

Jag kan glatt berätta att jag fick VG på min hemtenta, vilket på universitetsnivå betyder högsta betyg. *Glädjeskutt* Här får man antingen IG, G eller VG nämligen.

Idag påbörjade jag en ny kurs som jag går parallellt med Etik-kursen i Religionsvetenskap grundkurs. Kursen jag påbörjade idag heter "Socialisation och Identitietsutveckling" och är mer åt det pedagogiska hållet. Så den här månaden kommer att bli väldigt tuff med en himla massa seminarier i två olika kurser samt salstenta och hemtenta. Och självklart en massa grupparbeten. Hur kommer jag att få tid över till mig själv? Det märker vi.

Efter att jag träffat studievägledaren ska jag ta mig hemåt och ta det lite lugnt för att sedan koncentrera mig på skolarbete.
Sanna säger:

Grattis till det höga betyget!

 2010-10-04     13:27:50     http://mammasvardag.blogg.se/
Sanna säger:

SV: Tack för dina goda tips, Nina.

 2010-10-04     14:05:37     http://mammasvardag.blogg.se/
Victoria säger:

Grattis igen!! :) Det gjorde du bra!!

Och kursen "Socialisation och Identitietsutveckling" lät ju grymt intressant! Låter som något vi skulle kunna läsa på min utbildning :)

 2010-10-05     16:45:04     http://stjarnstund.blogg.se/
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?