Förändring

Att förändra sig själv kan vara både jobbigt och enkelt. Det kan vara någonting så enkelt som att ta på sig någonting annorlunda, som man vanligtvis inte brukar ha på sig, när man går ut. Eller det kan vara någonting  svårt som att ändra sina matvanor eller att börja motionera.

Alla tröttnar på sig själv vid någon tidpunkt i sitt liv. Jag har svårt att tro att det finns en enda människa här i världen som är helt tillfreds med ALLT i sitt liv. Plötsligt har din bad hairday förvandlats till en bad hairdecade. Det kan kännas upplyftande att våga testa den där nya hårfärgen, det nya nagellacket och till och med det nya tankesättet. Det krävs förändring ibland för att man ska vara lycklig. Eller bli lycklig. Ibland krävs det en ny klädstil, ibland måste man omvärdera precis allting. Vad gör dig lycklig? Vad vill du verkligen göra? Det är inte så svårt att nå ett mål om man har viljestyrkan. Saknar man viljestyrkan kanske det är där förändringen måste ta vid för att kunna nå allt det där andra som man saknar.

Förändring är en del av livets gång. Förändring är att utvecklas. Vad behöver du förändra för att må bättre och bli en bättre människa?


(bild hittad via googlesökning)

"Would you tell me, please, which way I ought to go from here?" Said Alice
"That depends a good deal on where you want to get to," said the Cat

- Lewis Caroll, Alice i underlandet

Dela gärna med er av era tankar!

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?