Lekte med bloggdesignen lite.

Jag lekte lite med bloggdesignen. Jag har egentligen ingen aning om vad jag gör men jag lyckades ändra storlek på texten i inläggen och ändra bakgrundsfärg. Egentligen vill jag veta hur man lägger upp bilder och designar texten längst upp på bloggen. Men än så länge får jag väl nöja mig med detta. Det var väl inte så illa för en nybörjare? Eller? Men jag vill ju ha det snyggare med bilder längst upp och navigationsfältet och min presentation på vänster sida istället för höger som det är nu. Har ingen presentation heller, bara en bild på mig själv och en länk som man kan klicka på så man kommer till min profil. Sen kanske någon annan färg än den jag valde nu till bloggen. Men det duger. Än så länge. Ska leka lite med inställningarna imorgon också.
Victoria säger:

Ett tips är att gå in på bloggen: http://designadinblogg.se/ Där står alla grunder och lite till.. och det är jättelätt att följa hur man ska göra :)

 2009-06-22     08:36:42     http://stjarnstund.blogg.se/
Sanna säger:

Jag kan fixa lite av sakerna till dig. Men en egen header kan jag inte göra tyvärr, är inte tillräcklig kunnig i photoshop än. Måste lära mig lite mer först.

 2009-06-22     12:13:11     http://mammasvardag.blogg.se/
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?